uranic Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Buďte pozdraveni "chrononadšenci", našel jsem kousek času...a napadlo mě, že bych vám zde mohl jen tak pro zajímavost prezentovat, co předcházelo výrobě ZDE publikovaných "oficiálně prvních" hodinek z kolekce Excentrik. Je to výrobní prototyp z L316 ocele s notoricky známým kalibrem. I když jsou hodinky plně funkční...vyrobil jsem je, jen k odzkoušení výrobních postupů a vizí. Takže na ně pohlížejte s rezervou....k dokonalosti mají daleko (tak stejně i fotky) S pozdravem B.Kurec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 (upraveno) Tak ty se mi moc líbí. O jejich prodeji byste neuvažoval? Upraveno 23. října 2011 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Paráda, líbí se mi moc.A trošku mi evokují kola Cannondale Lefty (tu jejich jednonohou vidlici) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Hezký nápad, konečně něco neotřelého z domácích luhů a hájů ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uranic Odesláno 24. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Tak ty se mi moc líbí. O jejich prodeji byste neuvažoval? Poslal jsem SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uranic Odesláno 24. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 A trošku mi evokují kola Cannondale Lefty (tu jejich jednonohou vidlici) A nejen Cannondale Viz: ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Něco takového jednostranného právě cpu dozadu na duc duc Moc pěkné hodinky O'p'B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Občas člověk narazí na fóru na něco zvláštního a nechápe, že po X letech ještě může být tak překvapen..Klobouk dolů, chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se