Tomas K Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Zdravím, dnes jsem pořídil tyto hodinky Můj odkaz na Vankovce. Ale není u nich český návod, a ani v anglickém není vysvětleno k čemu je otočná luneta a jak se používá. Vysvětlil by mi to někdo kdo s tím má zkušenosti? A taky by mě zajímalo jestli vadí, když nechám běžet stopky celou dobu, protože mě celkem chybí, že se vteřinová ručička jinak nehýbe. A když už tady píšu, tak se ještě zeptám, jestli byste mi nedoporučili nějaký pěkný levnější kovový tah. Díky za rady
Dr.Watson Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 (upraveno) Otočná luneta je logaritmické pravítko (stupnice), návod tu je zadejte do vyhledávání něco jako "Orient log pravítko" dokonce je to v cz. Si tam můžete nastavit cokoliv, přepočet kurzu, mil na km a tak všelijak podobně, logáro je věda, to není jako trpajzlíci, co počítají na sčotech v prodesoru kalkulajdy. Pěkný kovový tah je originální. Tuším, že zvyšuje cenu hodinek o 200-300 korun. Nedávno jsem právě tyto s tahem koupil zde od člena fora a z ruky je prakticky nesundal, protože mi sedly jak zadeček na nočník. Zkuste je najít na Ebayi, popřípadě jiném zahraničním obchodě, měly by vyjít o dost laciněji. ??? ????? ??? ????: http://www.youtube.com/watch?v=JGML0VnJ0bs Edit: zapomněl jsem na tu sekundovku, někde zde k tomu bude extra vlákno ale myslím, že mít chrono zapnuté stále je zbytečné. Jede ta malá vteřinovka dole - líbí se mi to víc, protože to není obvyklé. A na ruských se mi mimostředná vteřinovka vždy líbila, tak proč ne zde. Upraveno 24. října 2011 uživatelem Dr.Watson
Tomas K Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Otočná luneta je logaritmické pravítko (stupnice), návod tu je zadejte do vyhledávání něco jako "Orient log pravítko" dokonce je to v cz. Si tam můžete nastavit cokoliv, přepočet kurzu, mil na km a tak všelijak podobně, logáro je věda, to není jako trpajzlíci, co počítají na sčotech v prodesoru kalkulajdy. Pěkný kovový tah je originální. Tuším, že zvyšuje cenu hodinek o 200-300 korun. Nedávno jsem právě tyto s tahem koupil zde od člena fora a z ruky je prakticky nesundal, protože mi sedly jak zadeček na nočník. Zkuste je najít na Ebayi, popřípadě jiném zahraničním obchodě, měly by vyjít o dost laciněji. ??? ????? ??? ????: Edit: zapomněl jsem na tu sekundovku, někde zde k tomu bude extra vlákno ale myslím, že mít chrono zapnuté stále je zbytečné. Jede ta malá vteřinovka dole - líbí se mi to víc, protože to není obvyklé. A na ruských se mi mimostředná vteřinovka vždy líbila, tak proč ne zde. Díky Watsone, doufal jsem, že ty mi tady odpovíš. Na tahu jsem je zkoušel a chtěl jsem je na tahu, ale tah byl jen u těch s jiným ciferníkem a červenou vteřinovkou a já jsem chtěl tyhle černo zlaté. A bylo mi řečeno, že tah se dá objednat za 1400, což mi přijde celkem dost na hodinky za necelé 4 000 mrknu na ten ebay.
Tomas K Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Zkuste je najít na Ebayi, popřípadě jiném zahraničním obchodě, měly by vyjít o dost laciněji. Hm tak žádny tah se mi tam najít nepovedl. Nevím jestli špatně vyhledávám, ale našel jsem jen hodinky.
Dr.Watson Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 (upraveno) já myslel celé hodinky na tahu. Tedy s tahem Třebas tady - Nywatchstore je celkem prověřený a když si to odhadem spočtete tak si myslím že i s DPH a clem to dopadne lépe jak u nás. On ten tah je ne neobvyklý ale s těmi "vložkami" u pouzdra takže by to dalo hodně prohlížení aby se sehnal tentýž. Koukněte i na ostatní, já preferuji tmavý ciferník. Edit: Pardon, jsem čtvrtinteligentní-zapomněl jsem, že je už máte koupené na řemenu. Promiňte. Upraveno 25. října 2011 uživatelem Dr.Watson
Tomas K Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2011 já myslel celé hodinky na tahu. Tedy s tahem Třebas tady - Nywatchstore je celkem prověřený a když si to odhadem spočtete tak si myslím že i s DPH a clem to dopadne lépe jak u nás. On ten tah je ne neobvyklý ale s těmi "vložkami" u pouzdra takže by to dalo hodně prohlížení aby se sehnal tentýž. Koukněte i na ostatní, já preferuji tmavý ciferník. Edit: Pardon, jsem čtvrtinteligentní-zapomněl jsem, že je už máte koupené na řemenu. Promiňte. Jo mám je už doma Chtěl jsem právě ty černo zlaté a ty se na kovovém tahu nedělají. Ale jdem k nim dokoupit za cca 1450. Tah vypadal kvalitní, ale cena se mi zdá vysoká na hodinky za necelé 4 tisice. Myslíš, že nejde koupit ze zahraničí levněji? POpřípadně kde?
Dr.Watson Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Někde tu byl odkaz na netový obchod s doplňky ale nemohu to najít. Jen vím, že jsem tam hledal taky tah k jedněm a vzdal to asi po hodině, protože jsem se v tom počtu ztratil. Ale jestli víš označení, zkus to dát do googlu v uvozovkách, co vypadne. Ty jo, to je skoro cena celých hodinek v tom emerickým shopu. Nebo, jestli dáš dohromady dotaz anglicky tak zkus WUS, co tam neví tak asi neexistuje. http://forums.watchuseek.com/forum.phpMožná by to byla nejjednodušší cesta a třeba by se tam ozval někdo s použitým.
Tomas K Odesláno 27. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Pánové mám další problém, hodinky mi jdou o pul dne pozadu, chci je přetočit, ale za boha nemůžu vytáhnout korunku na trojce...už jsem si málem zlámal všechny nehty a kleštěma se mi to dělat nechce Je na to nějakáý speciální chvat nebo potřeba hrubou sílu
323GT Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Pánové mám další problém, hodinky mi jdou o pul dne pozadu, chci je přetočit, ale za boha nemůžu vytáhnout korunku na trojce...už jsem si málem zlámal všechny nehty a kleštěma se mi to dělat nechce Je na to nějakáý speciální chvat nebo potřeba hrubou sílu A šrouboval jsi?
gougy Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Pánové mám další problém, hodinky mi jdou o pul dne pozadu, chci je přetočit, ale za boha nemůžu vytáhnout korunku na trojce...už jsem si málem zlámal všechny nehty a kleštěma se mi to dělat nechce Je na to nějakáý speciální chvat nebo potřeba hrubou sílu A není náhodou šroubovací ?
Tomas K Odesláno 27. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2011 (upraveno) A není náhodou šroubovací ? Jo tím to bylo. Šroubovat jsem moc nezkoušel, protože jsem se bál, abych neztrhnul korunku Upraveno 27. října 2011 uživatelem Tomas K
zekon7302 Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 nejsem totálním odpůrcem quartzek,minule jsem narazil na tohle a vůbec to nevypadá špatně,co vy na to?
zekon7302 Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 (upraveno) patří do guartzek,omlouvám se moje chyba Upraveno 29. října 2011 uživatelem zekon7302
Lukas84 Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 EF-527, nemáte někdo tyto hodinky na prodej?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se