bacero Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Foceno telefonem. Spíš pro zajímavost
petjaan Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Ahoj,tak tyhle chrona se mi vážně líbí :-) Můžeš uvést typ?Díky
Micey Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Vypadaj fakt moc pěkně, zvlášť za tu cenu, jak jsi někde psal. Gratulace!
bacero Odesláno 26. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2011 (upraveno) Je to tenhle typ http://www.watchsea24.com/en/286056/wristwatches/Golana/Advanced-Pro Nikde jsem je nenašel levněji, snad ve Francii to bylo asi 975 E. Mně vyšly i s poštou na 14,5K. Nemůžu se jich nabažit, nechci je tady nijak propagovat, fotky dávám spíš s pokorou s ohledem na renomé značky. Ale já z těch hodinek jsem prostě nadšenej. V reálu vypadají moc dobře a nezdá se to jen mně Upraveno 26. října 2011 uživatelem bacero
petjaan Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Je to tenhle typ http://translate.goo...%26prmd%3Dimvns Nikde jsem je nenašel levněji, snad ve Francii to bylo asi 975 E. Mně vyšly i s poštou na 14,5K. Nemůžu se jich nabažit, nechci je tady nijak propagovat, fotky dávám spíš s pokorou s ohledem na renomé značky. Ale já z těch hodinek jsem prostě nadšenej. V reálu vypadají moc dobře a nezdá se to jen mně díky ta typ a vlastně i za tip :-) , renomé přichází až časem uvidíme uvidíme uvidíme....blahopřeji, vážně se mi moc líbí a ať to dělají radost....co nejdéle :-)
kuncák7 Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Ahoj, jsou hezký. Mám spadeno na trochu jiné ( obyčejnější ) co tu už někdo nabídl, ale tyhle vypadaj líp( jen ta cena ).
bacero Odesláno 7. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 (upraveno) Po týdnu s hodinkami stále spokojenost, nic negativního jsem nenašel, jen chápu opatrnost o značce Golana. Informace o výrobci moc solidní nejsou. Tenhle model je ale fajn. Našel jsem u něj inspiraci zřejmě Tag Heurem, včetně carbon dial a ETA 7750. Docela mně to překvapilo, ale ne nemile. Například ta změna u indexu a absence čísel se mi líbí více u těch Golana.dffff.bmp Upraveno 7. listopadu 2011 uživatelem bacero
Leviathan Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Ak mas z nich radost...vsetko ostatne je druhorade.Uzivaj si ich.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se