Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super domluva a rychlost!:) Hodinky v ČR pes víkend, odeslány v pátek, v pondělí doma!:)

• po měsících...
Odesláno

Já jsem tam koupil jedny Longines:) Nedávno jsem je tu prodával, protože jsem pro ně nenašel uplatnění:)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsme uskutečnil plánovaný obchod s ora24.gr.

Domluva v engl. naprosto bez problému. Docela svižná reakce na moje předprodejní dotazy. Transfer peněz trval Den a půl. Odeslání hodinek bohužel vyšlo taky na pátek takže následovalo agonizující čekání na Fedex do pondělka.

Vše ale dodáno k naprosté spokojenosti s roční zárukou.

Případným zájemcům mohu doporučit jako důvěryhodný zdroj.

• po měsících...
Odesláno

Platba převodem. Ale u vyšších částek mají asi problém, chtěl jsem u nich před dvěma měsíci koupit hodinky přes EUR 4,000 a nemohli jsme obchod udělat, protože v Řecku zavedli nějakou daň na příchozí platby, která mazala jejich zisk z transakce. Nabízeli mi, že se buď můžeme potkat na podzim v Mnichově nebo ať si udělám výlet do Řecka a zaplatím v hotovosti. Komunikace jinak výborná, už jsem u nich dvakrát kupoval a vše bez problémů. Jen ten poslední obchod nevyšel.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem nakonec nakoupil. Komunikace s obchodem je korektní, reagují několikrát denně, angličtina není problém. Platba je předem na účet - tady člověk snadno propadne beznaději, zvlášť pokud Vaše záložna posílá (do Německa, kde mají účet - zřejmě kvůli situaci v Řecku) peníze delší dobu, než by trvalo je zalepit do obálky a poslat poštou. Po připsání na účet Fedex doručí zásilku následující den.

Úplně nevím, co si mám myslet o tom, že na fotkách byly zřejmě jiné hodinky, než co přišly (na fotkách byl red-dot a world logo, ty co dorazily nic takového nemají - jsou ale vyčištěné, red-dot by možná vyčistit mohli, world logo ale určitě ne).Nicméně hodinky, co dorazily, jsou v lepším stavu než ty na fotkách, není na nich jediný škrábanec, až se nechce věřit, že nejsou nejmladší. Součástí ale byly i karty a krabice a všechno sedí, byť jsem víkend strávil tím, že jsem gůgloval jako o život, a prohlížel obrázky, jestli nedorazilo něco, co dorazit nemělo. Všechno je ale v pořádku a i když jsem na chvíli propadl panice.

• po měsících...
Odesláno

Jedny hodinky jsem z ora24 taky kupoval a nemůžu říct ani popel - komunikace korektní, platba převodem, doručení FedExem (v ceně) během pár dní, všechno v pořádku. Určitě doporučuju! 

• po měsících...
Odesláno

vypada to, ze budu prvni trouble maker...

kupoval jsem v rijnu 2012 Tudory 7020/0. skvela komunikace, dohodli jsme se na cene a hodinky prisly behem par dnu FedExem.

za dva dny jsem s nima ale bohuzel byl u Bechyneho, protoze nefungoval automaticky natah. poslal jsem je zpatky do Athens, kde je 'opravili' a poslali zpatky. behem 10 min na ruce se zastavily uplne. nasledovala dalsi cesta do Athens, kde je meli opravit. (podotykam, ze slibili, ze vsechny opravy budou pouze za pouziti originalnich dilu, i.e. vse melo byt Rolex/Tudor)

v unoru 2013 (behem druhe opravy) jsem se s nimi dohodl, ze vzhledem k problemum, co jsem s hodinkama zazil, je radeji prodam. vystavili je promptne, pozdeji jsme se dohodli na snizeni ceny (coz bylo nekdy v dubnu 2013).

pred 2 tydny jsem jim psal, ze vzhledem k tomu, ze se doposud neprodaly, si je chci vzit zpatky a prodam si je sam. mam jeden email, ve kterem slibuji, ze shipment zaridi. nicmene hodinky jsou stale na jejich strankach a na moje dalsi 3 emaily nemam doposud zadnou reakci...

http://www.ora24.gr/watch_details-2879-Tudor_Tudor_Oyster_Prince_Date_Day

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tiez mozem doporucit. Komunikacia v anglictine bola vyborna a rychla. Peniaze sli na ucet a do 5 dni boli hodinky doma so vsetkym co k tomu patri. Vyborny bezproblemovy obchod :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...