Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krásný večer

vždy jsem po nich toužil,ale do dneška je nemám. Chtěl bych si dopřát své první Rolády. Koupím si Explorery II 42mm což je již rozhodnuto. Nic méně jsem zjistil,že chci ještě (nebo spíše jako úplně první) buď GMT Master II a nebo Suby. Nemůžu se však rozhodnout které chci víc a oboje mít nemůžu. V současné době jsou dostupné oboje od členů fora. Po jakých mám šáhnout? Upozorňuji na fakt,že tomu vůbec nerozumím,jen se mě prostě líbí..

Odesláno
  V 27. 10. 2011 v 23:37, 'Peta-Biker' napsal:

Šel bych do Subů, GMT budeš mít na Explorerech.

Super tip.(vůbec mě to nedošlo :wheelchair: ) A krom GMT jsou stroje uvnitř srovnatelné?
Odesláno
  V 27. 10. 2011 v 23:49, 'lopata' napsal:

Super tip.(vůbec mě to nedošlo :wheelchair: ) A krom GMT jsou stroje uvnitř srovnatelné?

Touhle otázkou si nejsem zcela jistý, ale pamatuju si, že Cyber kdysi říkal, že GMTčka maj strojek promakanější, ikdyž maj menší vodotěsnost. Ale nechci lhát, odborník na Rolex nejsem. Ale rčitě bych nevolik GMT II a Explorer.

Odesláno

Já bych chtěl k tomu dodat nebo jen potvrdit fakt, že Suby jsou na ruce nepřehlédnutelné kýmkoliv, Explorerů si všimne jen znalec, což má své výhody i nevýhody.

Odesláno

Přesně jak říká Peta, GMT ručka, ikdyž oranžová, je už na Explorerech. Takže za mě rozhodně Suby, případně Daytony. Mít Expy a k tomu GMT Mastery nedává moc smysl. To by snad mohlo jen v případě, když bys neustále cestoval mezi časovými zónami a GMT ručku potřeboval a zároveň chtěl měnit styl hodinek co máš na ruce.

Odesláno
  V 28. 10. 2011 v 18:53, 'gougy' napsal:

GMT master jako první, pak suby a nakonec ExpII a GMT prodat. Vyzkoušíš všechno a neproděláš ani kačku ;)

(taková "pacientova rošáda")

Chichi, to je názor. Já to vidím takhle,Rolady jsou nádherné,ale nikdy jsem je nechěl kupovat. Jenomže posledních pár let jsem to přehodnotil a stala se to pro mě srdcovka. Jak Suby,nebo GMT vzhledem k velikosti nebudu asi nikdy nosit,prostě je chci mít doma..oboje však ne e protože nejsem tak bohatý. (Je možné,že až je koupím,nebude mě rozměr vadit a už je nesundám,nákup má však ještě hlubší podtext.. )

V každém případě děkuji všem za radu. Rozhodnutí nechám na nastávající týden.

Hezký večer všem

Zdenek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...