maty Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 Ahoj ! Mám taky k pochlubení se jedny netradiční "hodinky": před rokem jsem zdědil stolni dřevěné hodiny (stav viz 1.foto) a protože nebyly v moc dobrém stavu, dovezl jsem je na opravu k Mechanovi. Ten mi doporučil opravit nejen strojek, ale i celou skřín. Restaurátor i hodinář odvedli výbornou práci a výsledek nám teď prozařuje obývák. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 Ahoj ! Mám taky k pochlubení se jedny netradiční "hodinky": před rokem jsem zdědil stolni dřevěné hodiny (stav viz 1.foto) a protože nebyly v moc dobrém stavu, dovezl jsem je na opravu k Mechanovi. Ten mi doporučil opravit nejen strojek, ale i celou skřín. Restaurátor i hodinář odvedli výbornou práci a výsledek nám teď prozařuje obývák. Moc hezké, jak dlouhou mají rezervu chodu?
maty Odesláno 28. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2011 Mechano říkal 1 den, ale je to nakonec víc. Ještě bych rád změřil přesnost.
rango Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 Pekne su urobene, gratulujem. Aj mne sa lubia tieto vselijake stolove a krbove stare kusky...mozno si tiez raz nejake "poridim"
Jiribartl Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 Je to nádherný kousek ruční hodinářské práce, moc se mi líbí
robo Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Pekný kúsok. Dýcha z neho história. Paráda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se