speedmaster1 Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 no spis me to zajima vseobecne. .samozrejme to co se da dohledat na netu sem projel.podobnyho sem nasel dost ale stejnyho nic.ale proste by me zajimalo co to doma vubec mam jestli to nemam dat spis do trezoru nez za sklo .atd jinak by me taky celkem zajimalo kde by se dali dat nejak rozumne vycistit pripadne zkontrolovat. jsou plne funkcni ale zaslouzily by si trochu pece.. btw jediny co jsem nasel ze by bylo nejpodobnejsi bylo na ebay nicmene ty sou zlaty a prece jen jiny navic mi to nic moc dalsiho nerekne k tem co mam.toto jsou švýcarské kotvové hodinky s lunární fází a kalendářním mechanizmem. datum výroby lze určit dosti špatně, protože se to dělalo poměrně dlouhou dobu, bude to tak 1890-1915. rozhodně bych neutrácel za čištění a další zásahy u hodináře pokud jsou v chodu. jejich reálná cena bude v současné době do 10ti tisíc. víc se k tomu asi říct nedá.
NaaR Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 toto jsou švýcarské kotvové hodinky s lunární fází a kalendářním mechanizmem. datum výroby lze určit dosti špatně, protože se to dělalo poměrně dlouhou dobu, bude to tak 1890-1915. rozhodně bych neutrácel za čištění a další zásahy u hodináře pokud jsou v chodu. jejich reálná cena bude v současné době do 10ti tisíc. víc se k tomu asi říct nedá. Dekuji moc za odpoved.tak nejak to souhlasi s tim co sem mezitim byl schopnej dopatrat.Tak se mi to apon potvrdilo
NaaR Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 NaaR - ty hodinky s kalendářem co jsi našel na ebay nejsou podobné ani omylem, je to rozdíl několika tříd. Podobné,resp. zhruba stejné úrovně, Tvým tady řešil Javert.Trololo - zakonzervuj a odlož, práce bude dražší než reálná hodnota, navíc to bude asi vyžadovat o něco víc než rozebrat a vyčistit. ja vim nicmene jakozto totalni laik kterej nema zajem se do problematiky poradne zabrat sem si dovolil srovnani s tim ze sou podobny :)nic moje uz nereste ja sem jakzrtakz spokojenej s tim co sem se dozvedel a dal to neresim a odkladam do policky pro dalsi generace
Chosé24 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 ja vim nicmene jakozto totalni laik kterej nema zajem se do problematiky poradne zabrat sem si dovolil srovnani s tim ze sou podobny :)nic moje uz nereste ja sem jakzrtakz spokojenej s tim co sem se dozvedel a dal to neresim a odkladam do policky pro dalsi generace Ted jsem si také vzpoměl.Mám asi30 let lunáry ve zlatě a někdo potřeboval zlato na zuby a urval přední a zadní plášt jakož i ráfek.Řešil jsem to dlouho,než jsem zjistil,že jsou ve Fortshajmu dva borci,ale oprava by nepokryla ani prodej.Jsou sice 1/4 bicí ,ale stejně.No jsou to problémy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se