Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Celkom zaujímavé hodinky tým, že tam je minutová,hodinová aj sekundová zvlášť :smile_anim: len cena je akási vysoká :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Dátumovka tam ani nevadí, že není aspoň mne nie ale je to také splivajúce všetko keby boli čierne ručičky a biely ciferník to bi sa my páčilo :smile_anim:

Upraveno uživatelem erozko
Odesláno

Přesně tak, mě to taky přijde takové - nemastné neslané. Netváří se to nijak, skoro bych řekl zašedle a použitě. Pro mě je jinak datumovka inspirace ( ale co člověk, to názor ).

• po 4 týdnech...
Návštěvník Tada
Odesláno
  V 18. 12. 2011 v 17:12, 'Zeppelin' napsal:

U Sattlerů je aj zvláštní že to jsou automaty ale sekundovka se posune jako quartzky, tj. jednou za vteřinu místo obvyklých cca 8 :worried_anim:

No však "dead-beat" vteřinovka, známá věc, v současné skrumáži neupravených ETA kalibrů se může zdát značně neobvyklá.

Odesláno (upraveno)

Moc pěkný, dead beat je velká frajeřina. Šedo stříbrná kombinace může být méně čitelná, ale naživo to může být i jinak (různé povrchy různě odráží). Datumovka mi nechybí a líbí se mi klasický, ala porcelánový cifr a přitom nepůsobí jako po dědovi. Jediné, čím si nejsem jistý jsou tři JINÉ ručky. Tahle kombinace je taky moc pěkná...

post-8450-068461600 1324244551.jpg

Upraveno uživatelem Helex
Návštěvník Tada
Odesláno
  V 18. 12. 2011 v 20:03, 'Zeppelin' napsal:

Jsou to krásné hodinky jen se mě prostě nelíbí že jdou jako quartzky :D

Houby jako kvarcky, jdou jako velké stojací hodiny, on ten skok je o dost jiný než u kvarc. Dělá to pro něj Habring či jak se ti rakušáci jmenují, jejich výrobky jsou absolutně na špici!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...