fermuello Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Neviem či to tu je ae našiel som link na najdrahšie hodinky v roku 2011, nech sa páči: http://menpulse.com/2011/top-10-2/top-10-most-expensive-watches-in-the-world-2011/
enslow Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 tie pateky a vacheron mi pridu na jedno kopyto...a posledne by som do hodiniek vobec nezaradil..ojebem moje casia za 50e diamantami a hned budu mat cenu milionov
Návštěvník Oloušek Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Nedávno jsem měla v ruce hodinky s cenovkou $625,000, do přehledu deseti nejdražších se nevešly. Sice neměly diamanty, ale aspoň hrací strojek. Olie
farářskej Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 tie pateky a vacheron mi pridu na jedno kopyto...a posledne by som do hodiniek vobec nezaradil..ojebem moje casia za 50e diamantami a hned budu mat cenu milionov nojo, to se hned pozná člověk, kterej se vyzná... *facepalm*
zekon7302 Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 tyhle jsou celkem zajímavé a svým spůsobem i krásné, 1483 součástek, 36 komplikací, 25 z nich viditelných,kalendář na 1000let, cena 2,7 milionu dolarů! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Něco bych si určitě vybral, i když věřím, že řada z nás najde nějaký ten "nejdražší " kus i ve své sbírce.
zekon7302 Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 tak to si počkám,oni asi čekají kdo s čím příde pak se budou mlátit,
spineshank Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 no i kdybych na ně měl ale samo nemám stejně bych si nevybral....možná ty Hublot ,jinak je to docela bída
martinek27 Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Takový nemastný neslaný, ale to je jen můj názor. Určitě to jsou všechno supe hodinky, ale kdybych na to měl, tak určitě z této desítky Hublot....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se