Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chcel by som si zaobstarat svoje prve automaty, preto by som sa vas rad spytal na nazor ohladne tychto Tissotov PRS 516:

http://www.jomashop.com/tissot-prs516-mens-watch-t0444302603100.html

podla mojho laickeho nazoru to vyzera na celkom dobry pomer cena/kvalita, ale rad si necham poradit. Pripadne mi skuste poradit nejaky schopny model na zaciatocne "orgie" s automatmi.

Mne sa strasne lubi ten spodny priehlad na dynku, ked tak, nieco podobneho.

Dakujem za kazdu radu850Ci1995?991995?971994?99M73B54 V125,379 cc (5.4 L)Alusil240 kW (326 PS; 322 hp)490 N?m (360 lb?ft)6.3s1,218363

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník admira
Odesláno

Me se ty Tissot libi. Ale uz radeji jdu, nez tu zacnou orgie s Seiko.

Odesláno (upraveno)

Nemám rád rady v štýle: do týchto TISSOTiek by som neišiel...

Kua chlapi zaciatočníkom to vôbec neprospieva...

keď tak povedzte prečo nie: zle skúsennosti s danným modelom, alebo viete odporučiť v podobnej cene niečo lepšie v takom podobnom dizajne ...

lebo keď sem niekto dá takéto hodinky tak sa mu zrejme páčia a pasujú mu k životnému štýlu/CRETINO je zrejme podľa profilu automobilový fanúšik,

osobne si myslím, že s tým racing koženým remienkom sa mu hodia/...

sú to pekné hodinky, skôr by som uvažoval o tom, že ich kúpim niekde v Európe... aby som sa vyhol DPH-čke, clu a drahšiemu poštovnému ...

http://www.zegarki.z..._T0444302603100

v prepočte na eura tu vychádzajú 341 ?..

nemám skúsennosti síce s týmto shopom, avšak ceny tam majú výborné...

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno

Giovany, presne ako pises - auta a technicke vecicky su moje, sen s autami som si splnil, teraz by som rad pokracoval po stranke hodiniek :)

momentalne mam Citizeny Nighthawk, velkostne celkom OK, zniesol by som vacsie, ale to nie je podmienka.

cenu nejak moc riesit nechcem, ide o to aby ma oslovili hlavne.. myslim ale, ze ako prve automaty by som sa chcel zmestit do 1000?.. samozrejme ked ma oslovia hodinky za 500? nebudem to silit :) dufam ze ma chapete..

teraz k tym Tissotom, su nejak kazove, pripadne prevedenim za moc nestoja? rad by som pocul nejake fakty, co by ma presvedcili ci uz pre alebo proti - verim tomu ze tu mudrost najdem, ja som sice vela precital, ale rady z praxe su cennejsie :)

ked tak, skuste mi nieco navrhnut..

dakujem

Odesláno

Jestli můžu názor začátečníka: Tissoty jsou krasne, jen mně osobne se nelíbí design vterinovky, to tecko mi tam přijde takové jakoby humpolacke, na jinak jemné rucce. Ale zaprvé je to fotka, nazivo to může působit uplne jinak, zadruhé, jinému se to může naopak líbit. Certiny jsou ovšem nádherné, na remenu nemají chybu.

Odesláno

PRS 516 maju taký agresívnejší dizajn... inak do 1000 ?, by sa mohol zmestiť aj chronografami tie sú krajšie :)

na spomínanej stránke vychádzajú 881 ? ...

post-15319-021032600 1320708219.jpg

post-15319-003912000 1320708228.jpg

Odesláno (upraveno)

tie certiny su moc pekne, ale aj tie chronografy tissoty.. toto bude este tazke rozhodovanie :suicide_anim:

dalsia z veci, ktore mi vrtaju v hlave, ci nebudu moc male aj jedny, aj druhe.. pridavam jednu fotku mojich citizenov.. vrta mi hlavou co neist do priemeru 46 :)

post-12837-036508200 1320735414.jpg

Upraveno uživatelem cretino
Odesláno

No k BMW by sa hodili limitky od CERTINY BMW uz dlhsie po nich pokukujem :) sice tesne nad 1000 ?, ale su fakt krasne :)

http://www.zegarki.z..._C0014141601700

na tieto CERTINY by sa hodil aj ten racing čo je na tých tissot-kách....

tak s temi jsem na automatech zacinal, ale asi bych to uz neudelal a nedoporucill... ne ze by byly spatne, naopak (!), a jsou krasne, ale je to cenove nekde jinda a pro zacatecnika, nez se poradne zorientuje, je to zbytaecne "rychly start", a nevim jestli certino na ne dosahne...

uz to tu neko nakousl, na zacatek bach sel do SEIKO, a proc ne mnozi se k nim nakonec i vraci... na normalni bezne noseni jsou cenove priznive a da se v vybrat v jejich premire modeluJe to

...ale jen muj osobni nazor.- za sebe Tissoty moc nemusim, nezpochybnuji jejich kvalitu, ale mne pripadaji predizajnovane...

Odesláno (upraveno)

Veľkosti sa vôbec nemusíš báť....

Ja som mal tie Citizeny čo máš a zdali sa mi take akurát ...

Tie Certiny sú pohladovo na ruke rovnake ako tie Citizeny/sú nižšie/, Tissoty sú väčšie...

Certina 42 /14,5 vs. Tissot 45/14,8

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno

tak s temi jsem na automatech zacinal, ale asi bych to uz neudelal a nedoporucill... ne ze by byly spatne, naopak (!), a jsou krasne, ale je to cenove nekde jinda a pro zacatecnika, nez se poradne zorientuje, je to zbytaecne "rychly start", a nevim jestli certino na ne dosahne...

uz to tu neko nakousl, na zacatek bach sel do SEIKO, a proc ne mnozi se k nim nakonec i vraci... na normalni bezne noseni jsou cenove priznive a da se v vybrat v jejich premire modeluJe to

...ale jen muj osobni nazor.- za sebe Tissoty moc nemusim, nezpochybnuji jejich kvalitu, ale mne pripadaji predizajnovane...

dakujem za nazor.. SEIKO som pozeral tiez, ale akosi sa s nimi vnutorne neviem stotoznit zatial.. urcite je to kvalita za super cenu - musim sa ale popozerat nejak detailnejsie, lebo na väcsine modelov mi nieco stale vadi

Odesláno

Veľkosti sa vôbec nemusíš báť....

Ja som mal tie Citizeny čo máš a zdali sa mi take akurát ...

Tie Certiny sú pohladovo na ruke rovnake ako tie Citizeny/sú nižšie/, Tissoty sú väčšie...

Certina 42 /14,5 vs. Tissot 45/14,8

..toto som potreboval vediet, dakujem :) v mojich ociach sa akosi stale zatial skorej priklanam k tym tissotom

Odesláno

taka otazocka este, v predajnej sekcii som zazrel spominane Seiko Monster.. z toho ma napada otazka, je mozne zohnat na tieto hodinky priehladne zadne dynko?

http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-divers-automatic-23-jewels-snzf47k1-snzf47k-snzf47-1622.html

tieto by mali mat priehladne dynko, pomer cena/uzivatelska hodnoty by aj celkom mohla byt

Odesláno

Momentálne je v predajnej sekcii dobrá ponuka na HAMILTON X-WIND - strojček eta valjoux 7750... :gunsmilie:

tak ten budeš na ruke dosť cítiť - aspoň budeš vedieť, že sú živé... :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Momentálne je v predajnej sekcii dobrá ponuka na HAMILTON X-WIND - strojček eta valjoux 7750... :gunsmilie:

tak ten budeš na ruke dosť cítiť - aspoň budeš vedieť, že sú živé... :smile_anim:

videl som ich, ale z tych fotiek vyzeraju byt dost opotrebovane - aj ked, ten lom svetla moze trosku asi klamat, skusim mu napisat.

..ako si myslel, ze ich budem citit, ze su zive? :)

Upraveno uživatelem cretino

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...