cretino Odesláno 19. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 ..myslis tento model? http://www.jomashop.com/tissot-t91-1-413-51.html od tejto varianty bez chrona som upustil po vyskusani si ich na ruke, na moje zapästie (19+cm) mi prisli dost male.. na zaklade mnohych odporucani pre znacku SEIKO som sa rozhodol, ze si jedny zaobstaram a uz mam objednane tie z odkazu vyssie - takze uz sa len dockat posty do Vianoc a bude veselo kazdopadne Ti dakujem moc pekne za ponuku a zelam skory predaj Adrian
mechano Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 kazdopadne Ti dakujem moc pekne za ponuku a zelam skory predaj Adrian To je ti zvlášťní, mě na moje zápěstí 19 cm, připadají trochu velké. Ale jinak v pohodě, nejsou to moje hodinky.
cretino Odesláno 19. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 To je ti zvlášťní, mě na moje zápěstí 19 cm, připadají trochu velké. Ale jinak v pohodě, nejsou to moje hodinky. ..asi mame iny vkus, no tieto citizeny co nosim maju 42mm (s korunkou 47) a pridu mi dost na hrane, takze uvazujem o niecom väcsom ked si tie tissoty porovnas s chrono verziou (tie mi sadli paradne) tak je tam dost velky rozdiel co sa tyka velkosti..
mechano Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 ..asi mame iny vkus, no tieto citizeny co nosim maju 42mm (s korunkou 47) a pridu mi dost na hrane, takze uvazujem o niecom väcsom ked si tie tissoty porovnas s chrono verziou (tie mi sadli paradne) tak je tam dost velky rozdiel co sa tyka velkosti.. Já nemám vkus vůbec, takže ani nic porovnávat nebudu. Bylo by to marný.
cretino Odesláno 19. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 Já nemám vkus vůbec, takže ani nic porovnávat nebudu. Bylo by to marný. ..unika mi nieco?
zibarek Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 Nevím jestli už jsi si vybral, ale za 1000 euro už se sehnat dost pěkných hodinek.Co třeba Oris. http://www.hodinky-koscom.sk/cz/oris-63375339454mb Mido http://www.hodinky-damske-panske.cz/m011.430.11.051.02/a-16018/ Longines http://www.hodinky-damske-panske.cz/l3.642.4.56.6/a-12886/
EpsteinBarr Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 (upraveno) Ja som dnes vlastne prvy krat videl nazivo Seiko 5 Sport a musim povedat, ze som bol velmi prijemne prekvapeny.Pozrel som si par modelov Orient a vyzerali skutocne super. Akurat to "logo", to by som ja asi neprekusol... Upraveno 19. prosince 2011 uživatelem EpsteinBarr
cretino Odesláno 19. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 Nevím jestli už jsi si vybral, ale za 1000 euro už se sehnat dost pěkných hodinek. Co třeba Oris. http://www.hodinky-k...s-63375339454mb Mido http://www.hodinky-d...051.02/a-16018/ Longines http://www.hodinky-d...4.56.6/a-12886/ dakujem za tip, nad tymi oriskami som chvilku premyslal (este davnejsie) ale v podstate som uz rozhodnuty.. tie seika z odkazu mi dnes uz odisli od obchodnika z UK a v januari ked zacne Steinhart vyrabat zase pilotky tak si k tymto seikam zaobstaram jedny 47mm Nav B Uhr s unitasom pre slusnejsie chvilky..
cretino Odesláno 19. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 Ja som dnes vlastne prvy krat videl nazivo Seiko 5 Sport a musim povedat, ze som bol velmi prijemne prekvapeny. Pozrel som si par modelov Orient a vyzerali skutocne super. Akurat to "logo", to by som ja asi neprekusol... kde sa dali vidiet nazivo? som rad, ze nazivo vyzeraju pekne - v mojom pripade to bolo take vecerno/nocne vcerajsie rozhodnutie spoza pocitaca..
EpsteinBarr Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 Kosice, zlatnictvo na Mlynskej 14. Je uvedene ako AD Seiko.
Axel Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 (upraveno) tie hamiltony vyzeraju tiez velmi dobre.. padla otazka ci kvartz alebo mechaniku, ja by som rad siel do mechaniky, kvartzky som uz mal, chcelo by to vyskusat nieco noveho asi to skonci nakoniec tak, ze necham rozhodnut frajerku - cez vikend jej ukazem zopar mojich favoritov a doladim to k nejakemu definitivnejsiemu vyberu.. v mojich ociach stale tak trosku vedu tie tissoty prs 516 bez chrona na kozenom remienku tak uvidime. Mohu se zeptat, jaký máš obvod zápěstí? Podle fotek to vypadá, že si nezadáš s tlapou od medvěda.. Určitě bych šel do hodinek 45, 46mm bez korunky.. (tudíž Longines, Seiko, Certina v tomto vlákně bych vyřadil, jsou malý) Upraveno 19. prosince 2011 uživatelem Axel
cretino Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Kosice, zlatnictvo na Mlynskej 14. Je uvedene ako AD Seiko. ..to mam trosku od ruky, ael dobre vediet
cretino Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Mohu se zeptat, jaký máš obvod zápěstí? Podle fotek to vypadá, že si nezadáš s tlapou od medvěda.. Určitě bych šel do hodinek 45, 46mm bez korunky.. (tudíž Longines, Seiko, Certina v tomto vlákně bych vyřadil, jsou malý) ..nie som maly, to je fakt zapästie mam 19 aj nejake drobne - prave preto sa uz pzeram po niecom väcsom.. tie Seiko co som si objednal maju 44 bez kurunky, 47 s nou, takze by to mohlo byt OK na kazdodenne nosenie.. a ako nieco slusnejsie k tomu mam vyhliadnute uz spominane Steinhart Nav B Uhr 47mm
Návštěvník Snow Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Vlákno jsem jen zběžně prolétl. Dotaz, čím to, že už nemáš zájem o Tissoty, vypadají perfektně.
cretino Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Vlákno jsem jen zběžně prolétl. Dotaz, čím to, že už nemáš zájem o Tissoty, vypadají perfektně. mas pravdu, tie tissoty su nadherne.. mal som ich aj na ruke a boli uzasne.. Ja by som to nenazval tak, ze o ne nemam zaujem - zaujem stale mam a dufam ze buduci rok si ich kupim ked sa nic vynimocneho nestane.. Povedal som si, ze ako svoj vstup do sveta mechaniky absolvujem ako mnoho clenov fora a mnoho hodinkovych nadsencov u znacky Seiko. prave preto som si objednal model SNZJ05J1, ktory splna moje poziadavky ohladne automatu, velkosti, priehladu na strojcek,...k tymto Seikam si zaobstaram pilotky Steinhart ktore budem nosit pri spolocenskejsich udalostiach ku koseli, saku,...
Návštěvník Snow Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Tvoje volba, Seiko, Steinhart .
cretino Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Tvoje volba, Seiko, Steinhart . myslis, ze nebudu dobre? pripadne nebudem spokojny s kvalitou/presnostou? kludne napis, budem rad ked ma poucis preco..
Návštěvník Snow Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Předpokládám, že s kvalitou i přesností spokojen budeš. Stejně tak předpokládám, že je brzo prodáš, protože si kupuješ tuctovku. Kdyby sis koupil Tissoty na fešáckém, kovovém náramku, udělal bys x-krát lépe.
cretino Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 asi mas pravdu.. pride mi to, akoby to bola nieco ako choroba tohto fora, ze si clovek chce prejst modely od tych tuctovejsich, lacnejsich az po tie drahsie a menej masove.. treba k tomu asi nejaky "hodinkarsky" vyvoj osobnosti aby si tym clovek presiel a sam zistil pri com vlastne chce skoncit a aby vedel porovnavat jednotlive modely, aby videl ten osobnostny (co sa tyka hodiniek) postup za sebou.. ale nehadam sa ze mas pravdu, mozno budu za chvilku aj tie Seika na predaj a budem objednavat tie Tissoty, lebo su fakt paradne
Axel Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Předpokládám, že s kvalitou i přesností spokojen budeš. Stejně tak předpokládám, že je brzo prodáš, protože si kupuješ tuctovku. Kdyby sis koupil Tissoty na fešáckém, kovovém náramku, udělal bys x-krát lépe. Tak, tak, Snow má pravdu, on totiž jako jeden z mála razí i jiné značky a vždycky postuje neotřelé, originální hodinky. Jsem rád, že tu někdo takový je, jít s proudem umí každý Seiko, Steinhart.. Dobré značky, ale tady až moc provařené, ale taky jsem byl jak oty Spíš bych šel do Tissotů, ale teď už si objednal, tak třeba příště. Nesmíš se zdejšími členy nechat tak zpracovat..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se