Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

takže začnu asi historíí jak sem k hodinkám přišel,když mi bylo čerstvých 18 roku tak mi mu tatka koupil tyhle hodinky,já mladý neměl páru nic o hodinkách atd,jen vím že mi říkal že nebyli zrovna nejlevnější a že si mám na ně dávat pozor,jak ale šel čas a uteklo to jako voda a po jedenácti letech každodeního nošení a to že su automechanik dostaly hodinky docela zabrat a ted mi je jich docela líto a chtěl bych je něják omladit,dělali mi moc dobrou společnost za ty leta a ted si bez nich ani neobejdu,maj docela dost funkcí na to že to sou ručičkové hodinky :-D,ted muj problem,luneta je značně ošoupaná a odřená,již sem četl že značka zanikla a druhou asi težko budu zhánět,tak jestli by stým šlo neco udělat,nevíte nekdo ? a sklíčko by si zasloužilo taky vymenit.

post-18096-087564900 1320784122.jpg

post-18096-074979300 1320784197.jpg

Odesláno

ten tah doufam nebyl origo k tomu? mel sem kdysi taky Oriosa chrona a byly vo dost lip spasovany.. Jinak sklicko by nemel bejt problem, asi v kdejakym hodinarstvi, lunetu nevim, kolega Long si koupil modelarsky barvy Revell a pretrel si to sam..

Odesláno
  V 8. 11. 2011 v 20:34, 'sibirnaya' napsal:

ten tah doufam nebyl origo k tomu? mel sem kdysi taky Oriosa chrona a byly vo dost lip spasovany.. Jinak sklicko by nemel bejt problem, asi v kdejakym hodinarstvi, lunetu nevim, kolega Long si koupil modelarsky barvy Revell a pretrel si to sam..

ne ne,tah není origo,tam byl koženej a ten šel do kytek docela rychle,tento sem našel doma a je tam asi tak 8 let už,nikdy mě to nepřipadlo že by to k sobe blbě sedělo :-D

Návštěvník admira
Odesláno

Novy safir, cifr je jako novy, hnedy, ci modry remen z kuze, popr. na gumu a hodinky ti budou delat radost dalsich 20 let.

Odesláno

s tímhle nic neuděláš, strč je do krabičky jako památeční a kup si nějakej jinej chronograf v quartzu. Já bych uvažoval o něčěm takovém. Výrazný, safírové sklo. tady a můžeš je vesele rubat dál x dalších let. Tady je rozšířený názor na práci Casio G-shock, ale jak jsem pochopil, tak je nosíš imrvére a hrouda odolnýho plastu na ruce nevím, jestli by tě nadchla.

Odesláno
  V 9. 11. 2011 v 7:18, 'Dantechno' napsal:

Trochu s rozumem ... vis kolik stoji? Pochybuju , ze by se mu chtelo za ne dat tolik penez...

jsi příteli rychlej jako blesk :D teď jsem to chtěl napsat. Ale kdoví, třeba pro Admiru jsou hodinky za 30 kolíků v quartzu a 60 kolíků v automatu standart na hrabání se v motorech :D Nehledě na to, že průměr 46,5 a výška 3 cm taky eňo ňůňo na manuální práci.
Odesláno

přesně jak píšeš,slyšel sem že G shoky by byli ideál ale plastáky nemusím,není to muj šálek,s tím sklíčkem sem si říkal že by nebyl taky problem ale luneta je asi pasé,bud ju nechám vyleštit a nebo jak píšeš tak barvičkou natru a jinak k tomu tahu,ted když mi napsal někdo názor a opravdu se dívam na ty hodinky tak je dost mizernej :-D asi splaším novej,ale dík za ohlasy

Odesláno

přesně jak píšeš,slyšel sem že G shoky by byli ideál ale plastáky nemusím,není to muj šálek,s tím sklíčkem sem si říkal že by nebyl taky problem ale luneta je asi pasé,bud ju nechám vyleštit a nebo jak píšeš tak barvičkou natru a jinak k tomu tahu,ted když mi napsal někdo názor a opravdu se dívam na ty hodinky tak je dost mizernej :-D asi splaším novej,ale dík za ohlasy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...