enGiN Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2011 Dneska ráno byla pěkná jinovatka, tak jsem toho využil. Nejsem moc dobrý fotograf, ale snad se něco bude líbit
furo Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2011 pekné fotky ale som z toho blb - suma sú čierne alebo modré?
onney Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Ty fotky jsou povedené. Třetí fotka se mi líbí asi nejvíc. Takhle na sluníčku mi také přišlo, že jsou modré. Nějakou fotku postni i sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41136-seiko-sumo/
petr_cha Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 (upraveno) Některé fotky jsou moc hezké .. padlo to už mockrát, jak jsou ty Suma na každé fotce trochu jiné.. na tom poslední obrázku bych vůbec netipoval, že jsou ty indexy orámované kovem.. jak dlouho se Suma už vyrábějí, dá se od Seika očekávat nějaká změna, upgrade ?? docela by mě zajímalo, jaký bude nástupnický model.. Upraveno 18. listopadu 2011 uživatelem petr_cha
Juraj11 Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 Pěkné fotky-začínám litovat,že jsem prodal suma...
erozko Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Pekné fotky pasujú k sebe ako keby ich jedna mater mala
Quido Morava Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 třetí letní den l.p. MMXIV - venkovské zátiší mobilem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se