kekle Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2011 (upraveno) Včera jsem jako kazdou sobotu a stredu hledal ze svou minohledačkou kousek za ostravou věci zatím jsem nic zajímavejo nenašel až na pár Klíčů,hřebíků atd.... ale včera jsem našel asi čtvrt-půl metru v podzemí Hodinky zabalené v krebičce jsou uz docela dost znicené ale napis na strojku jde prečíst stojí tam: 16 ?????? na internetu to ho moc nevyjelo a tak to skouším tady jestli to něko zvás nezná. Upraveno 13. listopadu 2011 uživatelem kekle
sonny.c Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 dej sem fotku,odpích bych se tadyhttp://www.netgrafik.ch/movements1.htm
PepaSFI Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 ten nápis znamená že jsou ruské-sovětské (protože je v azbuce :-) ) a že strojek má 16 kamenů. Zkus to nafotit, třeba to bude k poznání. Foťák na režim Makro a hlavně dost světla, nejlíp denní, třeba u okna. Pokud nemáš makro režim, třeba v mobilu, tak to foť ze vzdálenosti na jakou to udělá ostrý obraz, nesnaž se fotit z blízka, bude to rozmazaný. Radši půl metru i dál a pak z obrázku vyber detail v počítači.
Karlos Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Makro, když ho mobil nemá, jde v nouzi nahradit focením přes lupu.
stařenka Oggová Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 ....to bude určitě značka " MOCKBA" znala jsem kdysi jednoho rusáka ,nosil dvoje takové na pravý ruce..., myslím ,že jedny nechal u mě v komoře ,najdu ,vyfotím a přidám...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se