Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, chystám se na krátký výlet do New Yorku, a rád bych si tam koupil hodinky Rado z řady Original. Nemáte někdo tip na konkrétní obchod?

Upřímně, nebudu mít dost času abych chodil a hledal nazdařbůh, takže bych potřeboval poradit nějaký spolehlivý obchod.

Jak jsem zjistil, tak u nás už se RADO Original neprodává, tak doufám, že v USA by je mít mohli. Co myslíte?

Návštěvník admira
Odesláno

Kenjo

40 West 57th Street

Tourneau

500 Madison Avenue

10022 New York

Tourneau

12 East 57th Street

10022 New York

Odesláno

Kenjo

40 West 57th Street

Tourneau

500 Madison Avenue

10022 New York

Tourneau

12 East 57th Street

10022 New York

To pomohl strejda Google, nebo je to osobní zkušenost?

Návštěvník admira
Odesláno

To pomohl strejda Google, nebo je to osobní zkušenost?

Byl jsem v tech obchodech za poslednich deset let asi 20x, ale vis co? Nechame to u toho strejdy Google. At ti RADO dela radost.

Odesláno

2Coolik: Nevím odkud máš informaci že Rado Original se u nás neprodává - jen namátkou, před pár týdny jsem je i s příslušenstvím (alternativní "pancíře") viděl ve vitríně u Hanáka v Brně, v nabídce je má i Koscom a další.

Každopádně s nákupem v NY určitě neprohloupíš, minimálně co se týče pořizovací ceny - tak ať ti RADO taky dělá radost, jak píše předřečník... B)

Odesláno

2Coolik: Nevím odkud máš informaci že Rado Original se u nás neprodává - jen namátkou, před pár týdny jsem je i s příslušenstvím (alternativní "pancíře") viděl ve vitríně u Hanáka v Brně, v nabídce je má i Koscom a další.

Každopádně s nákupem v NY určitě neprohloupíš, minimálně co se týče pořizovací ceny - tak ať ti RADO taky dělá radost, jak píše předřečník... B)

No já jsem vycházel z informace co mi dali v Koscomu poté co zavolali oficiálnímu distributorovi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...