Přejít na obsah

Coolik

Členové_50
  • Příspěvky

    72
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha-Východ

Návštěvy profilu

6 608 zobrazení profilu

Coolik's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. To Jerry82: jaky je to prosimte glock? Abych mel predstavu o velikosti. Diky
  2. Nedelal bych to! Ja to udelal na Ipadu Mini a nadavam si jeste ted. Je to jednoznacne pomalejsi a spousta programu nejde korektne (napr. iVysilani CT nebo facebook). Zpatky se jiz IOS 7 neda vratit !
  3. Jsi si jistej? Pokud jsem viděl dobře, tak je to automat a Mercedes myslím 6ti stupňovej do céčka dieslu nedával nikdy. Ale samozřejmě nikdo nejsme vševěd a možná se pletu.
  4. To African: To céčko je s 4kvaltem nebo ho dělali s tímto motorem i s něčím jiným? Jinak moc hezký auto!
  5. Ahoj, díky za nápady. Ty Certiny nevypadají špatně a postupují také do užšího výběru. Jen jsem se ujistil, že vybírám hodinky s kovovým tahem. Pokud by jste měli někdo další tip, tak prosím již jen hodinky na kovu.
  6. Fakt, prostě se jí chrona líbí. Teda ono když nad tím tak uvažuju, jde hlavně o to, aby byly na ciferníku nějaké subdialy.
  7. Jako dárek bych chtěl pořídit nějaká dámská chrona, nebo pánská chrona v menším rozměru. Bohužel mě nic nenapadá. Parametry pro výběr: Maximální průměr tak 38mm bez korunky. Přeci jenom spíše dámský design, swarowski krystaly apod. jsou možné Cenový limit je 15 tis. a uvažuji pouze nové hodinky. Asi quartz, protože v této ceně mechaniky nebudou. Prostě něco jako tyto citizen, které jsou zatím ve výběru. Předem díky za návrhy
  8. No popravdě je mám asi dva týdny. Jinak jsou kupované normálně přes autorizovanou distribuci v ČR a čekal jsem na ně něco málo přes měsíc od objednávky.
  9. Síla zlacení (tady 20 mikronů) o barvě zlata vůbec nic nevypovídá, tudíž odstín může být úplně jiný.
  10. Zkusil bych to tlačítko uprostřed dýnka. Před x lety jsem míval dětské quartzky, které se taky řídily jediným tlačítkem. Každý stisk tlačítka posunul ručičku o minutu, při podržení jela ručička kontinuálně. Jinak se dám taky podat
  11. Jo neměl jsem to srdce něco říkat, zmohl jsem se jenom na "jo jsou hezký" :-)
  12. Ahoj, chtěl bych se zeptat místních zkušených, jestli existuje Breitling Navitimer v kvartzu? Jedna kolegyně v práci je dostala darem a mě se to fakt nezdá :-). Je to model s bílým ciferníkem a třemi sub-dialy. Každopádně tam skáče vteřinovka, což mě přivádí na ten quartz. Vypadají nově, takže žádné vintage (na netu jsem našel jenom vintage Navitimer quartz s displejem). Předem díky za názory
  13. No já jsem vycházel z informace co mi dali v Koscomu poté co zavolali oficiálnímu distributorovi.
×
×
  • Vytvořit...