sodik Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Omega Seamaster Omegamatic jsem ani nevěděl, že se tento model dělal, nemáte nějaké zkušenosti s tímto modelem? Přikládám fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Taky to vidim prvne, se skoro stydim... veskere info asi zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 tyjo, to jsem ještě nikdy neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 ptám taky pro to, že jsou jedny na prodej za 18tis v komplet baleni, rok vyroby nevim, stav je velmi dobrý. Zatím jsem je tady u nikoho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Rok výroby bude 1997 až 2000 , jindy se totiž nevyráběly. Určitě do nich běž, bude to tady pěkný unikát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Rok výroby bude 1997 až 2000 , jindy se totiž nevyráběly. Určitě do nich běž, bude to tady pěkný unikát šel bych do nich ale jedny Seamastery uz mam )) chtěl jsem koupi něco jiného. Narazil jsem na ně náhodou, můžu je vzít, chvíli je nosit a pak je pustit dál )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 It's up to you. Ale vsadím se, že kdybyses jich chtěl pak zbavit, tak za 18 se tady v pohodě prodají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 no, videl som ich uz pri surfovani na chrono24 a ebay. Myslim, ze existuje aj verzia s plnymi lumi rucickami a priemerom len 36mm napr. tu je jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 no, videl som ich uz pri surfovani na chrono24 a ebay. Myslim, ze existuje aj verzia s plnymi lumi rucickami a priemerom len 36mm napr. tu je jedna tyhle mají 36,5 mm bez korunky a 40,5 mm s korunkou. Vyska hodinek 10 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Tak to jest dobrej nářez, chvíli mi dalo, než jsem pochopil, že to jsou baterkáče Vizuálně moc moc povedené, ale pochopil jsem, že dělali pouze mid size, což jest 36mm ? Proč nedělají dále toho kyklopa, vždyť jim sekne" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 nevypadají vůbec špatně, to bude za pár let docela raritní kousek a moc se o nich nemluví, tak není potom divu, že tady spousta lidí na ně čumí jak péra z gauče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 18. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 kdyby jste je někdo chtěl koupit, pošlu vám přes SZ odkaz na prodejce. Já mám teď vyhlídnutý jiný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se