Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím páni.

Chcel by som drobnú radu ohľadom výberu. Mali by to byť hodinky do cca 1500 ? ,automaty valjoux 7750, valgrange. Po 3 mesačnom pátraní po nete a všetkých možných značkách som sa dopracoval podľa mňa k dobrému pomeru cena/výkon. Chcem upozorniť, že zvuk značky je pre mňa nedôležitý, resp. čím menej známe tým lepšie.

Tu sú moji kandidáti. Skúste poradiť čo sa vám viac pozdáva poprípade dajte vaše alternatívy

Victorinox Airboss Mach8 , valjoux,safír s antireflexom (na tom trvám v 95% prípadov), zaujímavý design, cena cca 1800 ? (nie je to už príliš? "hodnota hodiniek")

http://forums.watchuseek.com/attachments/f71/460747d1309020455-best-everyday-watch-under-1k-classic-design-durable-quality-build-max-2-airboss-mach-8-special-edition-victorinox-swiss-army-watch.jpg

Victorinox Ambassador Chrono XL, valgranges, safír s antireflexom, decentnejšie (univerzálnejšie, asi 3x za rok oblečiem aj oblek Posted Image) cena cca 1250 ? (akceptovateľná.

http://www.stundenzeiger.de/media/blogs/stundenzeiger/victorinox-swiss-army-Ambassador-XL-Chrono.jpg

Ďakujem za vaše názory

Odesláno

Jak sam pises, druha varianta je mnohem klasictejsi a decentnejsi, i co do rozmisteni tlacitek.

Sice pises, ze zvuk znacky je ti fuk, ale ses si opravdu jistej, ze chces investovat 1500EUR do vyrobce, kterej primarne asociuje noze? Hodinky delaji kvalitni, mel jsem je v ruce, ale pri teto cenovce uz bych hledal jinde..

Kazdopadne pokud ti to je vazne jedno, chybu asi neudelas ani s jednim modelem.

Odesláno

Ďakujem za odpoveď. No v tomto smere sa mi fakt primárne jedná o pohon a myslím, že či už eta 7750, alebo jej obdoba vo valgrange je záruka kvality samozrejme vo svojeje triede no a čo sa týka púzdra osobne tam nedostatky nevidím. Skör si myslím, že podobnú kvalitu a výbavu hodiniek u prémiových značiek pod 2500 ? asi nejako extra nedosiahnem. No a tá suma je už pre mňa moc. Tým nemyslím, že tie hodinky nemajú omnoho väčšiu hodnotu ako victorinox. Nemám v pláne (aspoň dúfam) hodinky ďalej predávať, skôr hľadám niečo na dlhší čas. Ešte jedna vec, nožičky majú rozteč 23 mm a nebude problém zohnať v na to kovový ťah?

Jak sam pises, druha varianta je mnohem klasictejsi a decentnejsi, i co do rozmisteni tlacitek.

Sice pises, ze zvuk znacky je ti fuk, ale ses si opravdu jistej, ze chces investovat 1500EUR do vyrobce, kterej primarne asociuje noze? Hodinky delaji kvalitni, mel jsem je v ruce, ale pri teto cenovce uz bych hledal jinde..

Kazdopadne pokud ti to je vazne jedno, chybu asi neudelas ani s jednim modelem.

Odesláno

Ďakujem za odpoveď. No v tomto smere sa mi fakt primárne jedná o pohon a myslím, že či už eta 7750, alebo jej obdoba vo valgrange je záruka kvality samozrejme vo svojeje triede no a čo sa týka púzdra osobne tam nedostatky nevidím. Skör si myslím, že podobnú kvalitu a výbavu hodiniek u prémiových značiek pod 2500 ? asi nejako extra nedosiahnem. No a tá suma je už pre mňa moc. Tým nemyslím, že tie hodinky nemajú omnoho väčšiu hodnotu ako victorinox. Nemám v pláne (aspoň dúfam) hodinky ďalej predávať, skôr hľadám niečo na dlhší čas. Ešte jedna vec, nožičky majú rozteč 23 mm a nebude problém zohnať v na to kovový ťah?

23mm je neobvyklej rozmer. Problem to bude urcite vetsi nez 22 ci 24, ale sehnat by jit asi mel. Ale nevim, nehledal jsem :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...