sodik Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 (upraveno) Dnes jsem v jednom bazaru nerazil na Speedmastery Professional. Hodinky jsou skutečně pěkné a zachovalé, jen k nim nejsou žádné doklady. Jedná se o model s ručním nátahem a podle mě maji i plastové sklíčko. Určitě jsou originál. Zkoušel jsem je na ruku a sedly mi přesně....parádička, na první pohled jsem se zamiloval jen těď nemám dostatek munice ale i tak se ptám: lze podle výrobního čísla hodinek určit přesně o jaký model se jedná a kdy byl vyroben? Vyrobni číslo je 770 539. Prodavač mi možná nenadiktoval celé číslo, později jsem si uvědomil, že výrobní číslo má mít nejspíše 7 číslic. díky za rada. EDIT: zapomněl jsem, že výrobní číslo je už na nožičce vedle tahu. Dýnko je plné a jsou na něm texty ohledně Apolla ...atd Upraveno 18. listopadu 2011 uživatelem sodik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 podle SN, pokud ho ovsem znas cele, ti zjisti model u Omegy za pouhych 100 CHF 770XXXX znamena, ze byly vyrobeny nekdy po roce 2000.Jinak pokud maj na dynku slovo Apollo, tak by me samotnyho zajimal model, asi limitka. Bez fotek se nic vic rict neda z tvych informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 podle SN, pokud ho ovsem znas cele, ti zjisti model u Omegy za pouhych 100 CHF 770XXXX znamena, ze byly vyrobeny nekdy po roce 2000. Jinak pokud maj na dynku slovo Apollo, tak by me samotnyho zajimal model, asi limitka. Bez fotek se nic vic rict neda z tvych informaci. menej 75 CHF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 18. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Takovejch penez....jej. Dik chlapi. V pondeli tam zajdu a nafotim, s tim Apollem jste me nejak rozhodili, ted jsem si nasadil brouka do hlavy jestli jsem se neprekouk, urcite vim ze tam byly texty ohledne datumu pristani na Mesici. Jak pisi vyfotim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 podla toho cisla by so mohlo jednat o vyrobu niekedy okolo 2005-2006 Apollo 11 je kazdopadne vyznamna limitka, ale nesedi mi potom to vyr. cislo (Apollo 11 limitka sa objavila az v r. 2009). Apollo 11 Moony su ale nepriehladnutelne aj na cifru - small seconds su na terciku striebornej grafiky orla, kt. pristava na mesiaci a dynko mo ten isty, ale farebne zobrazeny motiv plus dalsie detaily. Naviac s tymto kusom ide specialny box, nasivka, NASA velcro strap, papiere a clanky a ine zaujimave vecicky ohladne Moonlandingu pozri napr. sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 19. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Xoslic: ta limitka to urcite neni! To sem si jistej, diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) Ono bylo vic limitek od roku 2000 s napisem Apollo a cisly na dynku...zkus se podivat tady, jestli nenajdes co by to mohlo byt... Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 23. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Ono bylo vic limitek od roku 2000 s napisem Apollo a cisly na dynku...zkus se podivat tady, jestli nenajdes co by to mohlo byt... tak přikládám foto hodinek, limitka to určitě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Standardni Moonwatche, na dynku ani zminka o Apollu, kolik za ne bazarista chce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 23. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Standardni Moonwatche, na dynku ani zminka o Apollu, kolik za ne bazarista chce? Omlouvam se, jak sem Vam zamotal hlavu s Apollem, psal sem ze si nejsem jisty, sel sem tam presne pred zavyraci dobou a jeste sem spechal, tak sem moc nedaval pozor. Cena samotnych hodinek je 34tis korun ceskych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Omlouvam se, jak sem Vam zamotal hlavu s Apollem, psal sem ze si nejsem jisty, sel sem tam presne pred zavyraci dobou a jeste sem spechal, tak sem moc nedaval pozor. Cena samotnych hodinek je 34tis korun ceskych. To je velmi solidni, jdi do nich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 23. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 To je velmi solidni, jdi do nich... Sel bych, ale nedam takovou hotovost dohromady, musel bych prodat jedny hodinky a pak doplatit. Ted asi moc hodinky nejdou, jsou tam mesic, lidi se na ne chodi divat, ale pry je odrazuje jen samotny hodinky, bez krabice a dokladu a dilku tahu. Ktere jsou drahe. Me na ruku sedly presne )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Cena je podla mna priemerna a zodpoveda tomu, ze hodinky su bez kariet, krabice a sucasti tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 24. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 jako Moony bych chtel urcite, musel bych ale prodat quartzové Aqua Terry rok stare kupovane u Dusaka s komplet balenim, tedy jeste rok v zaruce. Stav 99% a jeste dotopit.Vim, nejde srovnavat quartz model se stylovym modelem od Omegy, ale prece jenom vymenit hodinky rok stare v komplet baleni za samotne hodinky bez dokladu atd. Musim to promyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 jako Moony bych chtel urcite, musel bych ale prodat quartzové Aqua Terry rok stare kupovane u Dusaka s komplet balenim, tedy jeste rok v zaruce. Stav 99% a jeste dotopit. Vim, nejde srovnavat quartz model se stylovym modelem od Omegy, ale prece jenom vymenit hodinky rok stare v komplet baleni za samotne hodinky bez dokladu atd. Musim to promyslet. To bych teda s tím prodejem vůbec neváhal, spíš bych se na tvým místě mlátil do hlavy, že jsem utratil peníze na něco jinýho a teď mi chybí. Kdybych chtěl moony a tyhle byly kosmeticky v dobrém stavu (technicky OK samozřejmě předpokládám) tak bych radši 14 dní nežral, než si je nechat ujít. A když tam, jak píšeš, leží už měsíc, určitě bys něco usmlouval - zkus nabídnout 30 a uvidíš, na čem skončíte. Až ti je někdo koupí před nosem, budeš na ně myslet tak dlouho, dokud si je nekoupíš někde jinde - a zpravidla za víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Podle výr.čísla budou ročník 2005 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 24. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 To bych teda s tím prodejem vůbec neváhal, spíš bych se na tvým místě mlátil do hlavy, že jsem utratil peníze na něco jinýho a teď mi chybí. Kdybych chtěl moony a tyhle byly kosmeticky v dobrém stavu (technicky OK samozřejmě předpokládám) tak bych radši 14 dní nežral, než si je nechat ujít. A když tam, jak píšeš, leží už měsíc, určitě bys něco usmlouval - zkus nabídnout 30 a uvidíš, na čem skončíte. Až ti je někdo koupí před nosem, budeš na ně myslet tak dlouho, dokud si je nekoupíš někde jinde - a zpravidla za víc ty Aqua terry jsem koupil před rokem, byly za slušné penize a mel je nekdo predemnou 2 mesice, tenkrat sem chtel oblekovky a tyhle me uchvatily, nejsou to vubec spatne hodinky... na tricet se nedostanu, jsou tam v komisi, chtel za ne 35tis, ale dal by mi slevu jen talíř. Jeste tam maj Aqua terry automaty pekny stav za 33tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 ty Aqua terry jsem koupil před rokem, byly za slušné penize a mel je nekdo predemnou 2 mesice, tenkrat sem chtel oblekovky a tyhle me uchvatily, nejsou to vubec spatne hodinky... na tricet se nedostanu, jsou tam v komisi, chtel za ne 35tis, ale dal by mi slevu jen talíř. Jeste tam maj Aqua terry automaty pekny stav za 33tis. Tak jasně, to si musíš zhodnotit sám. Já to bral jako kdyby ty Moonwatche byly třeba tvoje top dreamwatch, to pak člověk dostane tunelový vidění a všechno jde stranou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 24. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Tak jasně, to si musíš zhodnotit sám. Já to bral jako kdyby ty Moonwatche byly třeba tvoje top dreamwatch, to pak člověk dostane tunelový vidění a všechno jde stranou . jsou na seznamu dreamwatch modelu, to ano, ale abych po koupi nemusel nasypat hned dalsi love na servisu dneska tam zase zajdu vopruzovat a domluvim cenu byl by pak nutnej nejaky bezny servis vzhledem ke stari hodinek tech cca 6 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 zalezi jak funguje chrono, jak drzej cas atd.... cena servisu je 9900.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se