Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak pokud je to plast tak ti doporucim Capecod od Kubsona, je to na lesteni plastu a tak to nemusis ani zalepovat a vylestis si je (pokud tedy puvodne nebyly matny).

TADY mas odkaz na vlakno kde jsem s tim lestil Hanharty. Co se tyce mineralu (Hardlex Seiko) tak to jde strasne blbe a zkousel jsem i diamantovou pastu a jen se mi lehce podarilo srazit hrany na ostrym skrabanci na Seikach.

Odesláno

Asi kecali dost, je to zřejmě plast, bere to šmirgl a následně tempo, ještě mě asi ale čeká jedno kolo

díky za názory

no, nechci být jízlivý, ale u takovýchto značek bych se nedivil, kdyby náhodou i trošku kecali.... ;-)

Odesláno

Ještě lepší metoda zjištění materiálu skla je ret. Přiložíš sklo na ret a okamžitě poznáš o co jde/pokud je srovnání samozřejmě/ safír je vyloženě ledový,minerál studený a plast teplý. Rozdíl mezi plastem a sklem zjistíš také poklepáním skla o svůj zub to funguje na 100%, tvrdost materiálu se přenáší přímo do hlavy. Fakt to není sranda zkuste to.

Ty Fossily co máš na foto jsou na tuti plast ,takhle poškrábat jakékoli sklo ,no to by člověk musel pracovat asi 50 let v kamenolomu.

Jsem doma sám, tak jsem začal olizovat hodinky. Ten rozdíl mezi safírem a minerálem je docela výrazný. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...