Přejít na obsah

TITONI Space Star 009 Rotomatic

vladimir72

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny stejně postižené hodinkami jako já a ty zkušenější prosím o radu.

Dostaly se mi do ruky tyto hodinky

Jsou to SPACE STAR 009 ROTOMATIC 25 jewels, ale mají zevnitř fasetované sklíčko, a rozdělené den/datum. Navíc den s číslicí.

Už hodně dlouho pátrám až jsem z toho zelenej, ale nikde jsem na podobné, abych si o nich zjistil více, ani náhodou nenarazil.

Omlouvám se za kvalitu fotek, je to z obyč kompaktu, a já opravdu nejsem interiérový fotograf.

Děkuji každému kdo mi pomůže v hledání.

post-10957-003896800 1322407166.jpg

post-10957-028568800 1322407183.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny stejně postižené hodinkami jako já a ty zkušenější prosím o radu.

Dostaly se mi do ruky tyto hodinky

Jsou to SPACE STAR 009 ROTOMATIC 25 jewels, ale mají zevnitř fasetované sklíčko, a rozdělené den/datum. Navíc den s číslicí.

Už hodně dlouho pátrám až jsem z toho zelenej, ale nikde jsem na podobné, abych si o nich zjistil více, ani náhodou nenarazil.

Omlouvám se za kvalitu fotek, je to z obyč kompaktu, a já opravdu nejsem interiérový fotograf.

Děkuji každému kdo mi pomůže v hledání.

Podle kamenů tam budeš mít nejspíš Etu,ale hledat to budem estejně tak jako ty. NA GOOGLE.

A neboj foto na to co je potřeba stačí i když foto stroje by bylo samozřejmě na místě.:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Údajně by mělo jít o 25. kamenový automatický kalibr TITONI 4009. Z toho ale opravdu nejsem moudrej.

No, Titoni vyráběli inhouse, ale o trochu starší a dražší. To co máš v ruce je ebauche Felsy, dneska takto fungují kalibry ETA 2824 a zvláště u značek "podvrženého luxusu" ETA2892, kdy je pouze přepsáno označení na rotoru, v některých případech dochází k lehkým modifikacím strojku (obvykle samonátah, je to nejjednodušší).
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...