PhoeniX Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Ty hodinky se mi jako jedny z mála ana/digi libí. Jaký máš pocit z dýnka? A opravdu toto dýnko při alarmu lehce rezonuje? Vůbec bych se nezlobil, kdyby jsi ho detailněji vyfotil. Dík!
sodik Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 značku Breitling moc nemusím, ale konkrétní hodinky jsou moc pěkný....!! gratuluji !!
sect Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) Krásné hodinky, gratuluju . Nemas nejakou? Shanim, snad nekdo neco nabidne Mám OR, ale nechám si ji. Až budeš tyto hodinky prodávat, tak se mi ještě může hodit....... Edit: Ještě mně napadlo, že pokud chceš, můžu Ti ji půjčit. Stejně ji teď v nejbližší době nemám na čem nosit. Akorát jde o délku, ta moje je zkrácena na 18,5 ruku. Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem sect
spiderer Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Krásné hodinky, gratuluju . Mám OR, ale nechám si ji. Až budeš tyto hodinky prodávat, tak se mi ještě může hodit....... Edit: Ještě mně napadlo, že pokud chceš, můžu Ti ji půjčit. Stejně ji teď v nejbližší době nemám na čem nosit. Akorát jde o délku, ta moje je zkrácena na 18,5 ruku. Dekuju za nabidku, to bych ti byl zavazan - za to bych te mohl odmenit nejakym drobnym B prezentem Pisu SZ
bandicoot Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Nebejt instalatér, tak bych je uz měl A to já zas tak věrnej instalatér nejsem, tohle je OK. Zrovna o víkendu mě napadlo, že mi vlastně chybí něco zdobnějšího s prvoplánovým MI.
Návštěvník Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Zrovna o víkendu mě napadlo, že mi vlastně chybí něco zdobnějšího s prvoplánovým MI. A máš vyřešeno
spiderer Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Ty hodinky se mi jako jedny z mála ana/digi libí. Jaký máš pocit z dýnka? A opravdu toto dýnko při alarmu lehce rezonuje? Vůbec bych se nezlobil, kdyby jsi ho detailněji vyfotil. Dík! Dynko je super - vypada to skvele, oproti B-1 mi prijde propracovanejsi, co se tyce fotek, tak neco nacvakam a soupnu to sem Co se tyce rezonovani pri alarmu, to bohuzel nemuzu posoudit, zatim jsem to nezkousel, ale asi to zkusim, ted me to zacina zajimat
PhoeniX Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Dynko je super - vypada to skvele, oproti B-1 mi prijde propracovanejsi, co se tyce fotek, tak neco nacvakam a soupnu to sem Co se tyce rezonovani pri alarmu, to bohuzel nemuzu posoudit, zatim jsem to nezkousel, ale asi to zkusim, ted me to zacina zajimat Tak jsem zvědav a na foto se těším. O tomto dýnku se toho už nadiskutovalo. Hlavně tedy poznámky typu: "Někde jsem slyšel/četl, že to dýnko PRÝ...". Atp., že. Jo, a mají ty lopatky na dýnku nějakou vůli?
spiderer Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Tak jsem zvědav a na foto se těším. O tomto dýnku se toho už nadiskutovalo. Hlavně tedy poznámky typu: "Někde jsem slyšel/četl, že to dýnko PRÝ...". Atp., že. Jo, a mají ty lopatky na dýnku nějakou vůli? Tak to tady pro tebe mam, snad budes spokojen + par dalsich cvaku.. Co se tyce vule lopatek - nemaji, podle me je to vyreseno stejne jako u BforB, kdy lopatky jsou jedna vrstva spojena s klasickym dynkem = vse je pevne jak by clovek ocekaval.
spiderer Odesláno 29. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Jeste pridam jednu perfektni fotku dynka z webu, model Airwolf Raven (Zdroj: http://www.cellini.ro/images/set/_2071_3.jpg)
PhoeniX Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Tak to tady pro tebe mam, snad budes spokojen + par dalsich cvaku.. Co se tyce vule lopatek - nemaji, podle me je to vyreseno stejne jako u BforB, kdy lopatky jsou jedna vrstva spojena s klasickym dynkem = vse je pevne jak by clovek ocekaval. To dýnko je krásná řemeslná práce. Doufám, že ho v někdy budoucnu nepřestanou vyrábět. Díky za foto a info.
spiderer Odesláno 29. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Jeste doplneni - mel jsem zapnuty alarm a dynko nerezonuje, nebo jsem si toho alespon nevsimnul.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se