Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Krásné hodinky, gratuluju :thumbsup_anim: .

Nemas nejakou? Shanim, snad nekdo neco nabidne ;)

Mám OR, ale nechám si ji. Až budeš tyto hodinky prodávat, tak se mi ještě může hodit....... :whistling:

Edit: Ještě mně napadlo, že pokud chceš, můžu Ti ji půjčit. Stejně ji teď v nejbližší době nemám na čem nosit. Akorát jde o délku, ta moje je zkrácena na 18,5 ruku.

Upraveno uživatelem sect
Odesláno

Krásné hodinky, gratuluju :thumbsup_anim: .

Mám OR, ale nechám si ji. Až budeš tyto hodinky prodávat, tak se mi ještě může hodit....... :whistling:

Edit: Ještě mně napadlo, že pokud chceš, můžu Ti ji půjčit. Stejně ji teď v nejbližší době nemám na čem nosit. Akorát jde o délku, ta moje je zkrácena na 18,5 ruku.

:D

Dekuju za nabidku, to bych ti byl zavazan - za to bych te mohl odmenit nejakym drobnym B prezentem :D Pisu SZ

Odesláno

Zrovna o víkendu mě napadlo, že mi vlastně chybí něco zdobnějšího s prvoplánovým MI.

A máš vyřešeno :)

post-1551-046162200 1322477415.jpg

Odesláno

Ty hodinky se mi jako jedny z mála ana/digi libí. Jaký máš pocit z dýnka? A opravdu toto dýnko při alarmu lehce rezonuje? Vůbec bych se nezlobil, kdyby jsi ho detailněji vyfotil. ;) Dík!

Dynko je super - vypada to skvele, oproti B-1 mi prijde propracovanejsi, co se tyce fotek, tak neco nacvakam a soupnu to sem :) Co se tyce rezonovani pri alarmu, to bohuzel nemuzu posoudit, zatim jsem to nezkousel, ale asi to zkusim, ted me to zacina zajimat :)
Odesláno

Dynko je super - vypada to skvele, oproti B-1 mi prijde propracovanejsi, co se tyce fotek, tak neco nacvakam a soupnu to sem :) Co se tyce rezonovani pri alarmu, to bohuzel nemuzu posoudit, zatim jsem to nezkousel, ale asi to zkusim, ted me to zacina zajimat :)

Tak jsem zvědav a na foto se těším. O tomto dýnku se toho už nadiskutovalo. Hlavně tedy poznámky typu: "Někde jsem slyšel/četl, že to dýnko PRÝ...". Atp., že. :) Jo, a mají ty lopatky na dýnku nějakou vůli?
Odesláno

Tak jsem zvědav a na foto se těším. O tomto dýnku se toho už nadiskutovalo. Hlavně tedy poznámky typu: "Někde jsem slyšel/četl, že to dýnko PRÝ...". Atp., že. :) Jo, a mají ty lopatky na dýnku nějakou vůli?

Tak to tady pro tebe mam, snad budes spokojen :) + par dalsich cvaku.. Co se tyce vule lopatek - nemaji, podle me je to vyreseno stejne jako u BforB, kdy lopatky jsou jedna vrstva spojena s klasickym dynkem = vse je pevne jak by clovek ocekaval.

post-1304-092164900 1322522676.jpg

post-1304-041002700 1322522684.jpg

post-1304-010066700 1322522690.jpg

post-1304-001642100 1322522696.jpg

post-1304-086995000 1322522703.jpg

post-1304-050588600 1322522712.jpg

Odesláno

Tak to tady pro tebe mam, snad budes spokojen :) + par dalsich cvaku.. Co se tyce vule lopatek - nemaji, podle me je to vyreseno stejne jako u BforB, kdy lopatky jsou jedna vrstva spojena s klasickym dynkem = vse je pevne jak by clovek ocekaval.

To dýnko je krásná řemeslná práce. Doufám, že ho v někdy budoucnu nepřestanou vyrábět. Díky za foto a info.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...