pavel_k Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Sam hamiltony nosim take. Ale na vyse zobrazenych pilotkach mne stve, ze trojuhelnik na pozici 12 miri dolu... To je proste chyba.
tyfo Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Tak ja se take hlasim k majitelum Hamilton, jsou to pekne hodinky. Navic mne bavi ty 3 korunky, diky nim vypadaji moutneji. Foto viz podpis.
Quido Morava Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Sam hamiltony nosim take. Ale na vyse zobrazenych pilotkach mne stve, ze trojuhelnik na pozici 12 miri dolu... To je proste chyba. ano, tato značka (trojúhleník s vrcholem dolů) je používaný spíše u potápek, případně na otočných lunetách (opět zejména u potápek) - ale např. tutéž značku opoužívá Sinn 900 FLIEGER, ale je pravda, že na vnitřní otočné lunetě ...správné pilotky mají mít na pozici 12 r.s. trojuhelník s vrcholem mířícím nahoru a po obou stranách vrcholu mají být malá kolečka (tečky)
calv Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 ano, tato značka (trojúhleník s vrcholem dolů) je používaný spíše u potápek, případně na otočných lunetách (opět zejména u potápek) Aaale však 200 m, šroubovací korunka, to jsou takové trochu netradiční potápky
Quido Morava Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Aaale však 200 m, šroubovací korunka, to jsou takové trochu netradiční potápky že by? no mne asi zmátl asi ten název, ale německy moc neumím...
Leviathan Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 aaa....Hamilton Pan Europ 143/1971
sashator Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Koukám, že jsi trochu nahlodaný si je nechat viď , za mě- Neprodávej! Když vidím tvoji sbírku, tak jsou to sice takový chudší bratříčkové, ale mají něco do sebe, remake Bicompaxů už jen tak neseženeš, a v černý a stříbrný už nejsou tak pěkný. Já doufám, že u mě vydrží pokud možno napořád, prodal bych kterékoliv z toho co mám raději než tyto. Jsou to zkrátka fajn padnoucí neokoukaný hodinky- zatím všichni kdo je na mě viděl, tak je chválil a Omeg si skoro nikdo ani nevšimne
Margo Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Hlasimim se do klubu priznivcu teto znacky s mejma x-windama::-)
Quido Morava Odesláno 20. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Hlasimim se do klubu priznivcu teto znacky s mejma x-windama::-) Bravo! tak vítej v klubu!!
belkov Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Taky se hlásím -X wind na tahu.
blam Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 (upraveno) Zdravím taky se hlásím s Hamilton Conservation Automatic GMT v limitce Harisona Forda. Včera jsem si je přivezl. Už hledám nějaký vkusný nato strap a hnědý řemen. I kočce se líbí Upraveno 1. srpna 2012 uživatelem blam
Quido Morava Odesláno 2. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Zdravím taky se hlásím s Hamilton Conservation Automatic GMT v limitce Harisona Forda. Včera jsem si je přivezl. Už hledám nějaký vkusný nato strap a hnědý řemen. I kočce se líbí fajne a pěkne ! řemen si nech udělat od Mistra Zrno
blam Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 fajne a pěkne ! řemen si nech udělat od Mistra Zrno Prave jsem mu dopsal a odeslal SZ :-) Diky
Margo Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 ty jsou taky moc pekny:-) mozna i je jednou poridim
blam Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Ještě řeším tento STRAP. Mohl by hodinkám slušet.
dustof Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Prispejem aj ja do mlyna. Od 6.8.2012 som hrdým majiteľom x -windov, cesta k nim bola veľmi tŕnistá o to však mám z nich väčšiu radu. Aby som tu neduplikoval foto tak dám odkaz na moje vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51500-hamilton-x-wind-dustof/
blam Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Zdravím všechny. Tak tu mám první sérii fotek nového strapu a na zkoušku hnědého řemenu. Další hnědý je na cestě od Mistra Zrna. Myslím si, že na strapu hodinky opravdu vyniknou a vypadají správně cestovatelsky. Skvěle ladí k indexům. Nevím jestli to mohu vkládat sem, popř se předem omlouvám.
TomCZ Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Tak jsem už šťastným majitelem Khaki King (pokud mne o ně neobere dcera)
blam Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Tak jsem už šťastným majitelem Khaki King (pokud mne o ně neobere dcera) Dr. House by měl z tebe radost. To jsou ty od Jakuba?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se