Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nazdar pani, mam zalusk na krasne nemecke pilotky Archimede. Najprv mi do oka jednoznacne padli tie s napisom a datumovnikom. Pri brazdeni forom som vsak niekde narazil na nazor, ze nazivo ciste Hcka (ktore sa mi samozrejme pacia tiez) vyzeraju lepsie. Aj ked je to subjektivne, co na to vravite vy, co ste mali tu cest potazkat si obe osobne? :)

Odesláno (upraveno)

Řešil jsem stejné dilema a vybral Háčka. Proč jsem si je vybral?

- nelíbila se mi pozice datumovky

- mám rád jednoduché hodinky a bez popisu jsou jednodušší a historicky věrnější

- modřené ručičky jsou boží

Sice to jsou všechno drobnosti, ale je to taková třešnička na dortu. Sice stála litr, ale vyplatila se.

Oboje jsem měl v ruce a hmotnost je stejná, protože to jsou to téměř totožné hodinky.

Nemůžu jinak, ale musím se pochlubit - včera přišly, tak jsem si pro ně hned zajel do vily. Je to paráda. Čuměl jsem na celý večer :D

Upraveno uživatelem Žabža_X
Odesláno

Asi pred rokom a pol som stál pred rovnakým rozhodovaním ako Ty. Zašiel som vtedy do Chronoshopu a videl oboje naživo. Vyhrali to H-čka. Ako už tu bolo napísané majú čistější cifr a krásné modré ručky. A neľutujem toho,dnes by som volil rovnako.Nedávno som ich hodil z čierneho remeňa na hnedý a sú to zase trochu iné hodinky.Takže pokiaľ sa zaobídeš bez dátumu,doporučujem H.

Odesláno

Vidím, že nie som sám, čo má takúto dilemu :D. Tá poloha dátumovky mi tiež trochu nevyhovuje, ale na druhú stranu nie som si istý modrými ručičkami u Hčiek. Čo sa týka váhy, s tým poťažkaním som to myslel metaforicky, ale dobre vedieť :).

Odesláno (upraveno)

Podle mého, když pilotky, tak bez datumu, s co nejméně nápisy a manuální nátah! Já jsem taky nedávno vybíral na chronoshopu a nakonec jsem skončil u Steinhartů....

EDIT: překlep

Upraveno uživatelem hirsch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...