Jiribartl Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 SEIKO 5 model 7009-3170 po vyčištění a promazání, na origo tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charleeskywalker Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 SEIKO 5 model 7009-3170 po vyčištění a promazání, na origo tahu to je bomba...přesně něco takového bych chtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Nemají chybu. Možná by stálo za zkoušku obout jim hnědý řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Nepotrpím si na zlato, ale třeba tady mi jeho kombinace se šedou vyloženě sedí. O víkendu jsem projížděl katalogy Seika z osmdesátých let a našel jsem tam hromadu zajímavých modelů. Koneckonců i v dnešní produkci je spousta nádherných hodinek, navíc za dostupnou cenu. I když přirozeně koukám radši do Švýcarska, tak stejně občas neodolám a něco z kolekce Seika si pro radost pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Nesdilím s tebou tu krásu, ale LIBÍ SE MI TVÉ NADŠENI a za to máš veliké plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se