sashator Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Ahoj,jelikož se mi velice líbí jedny Hamiltony, chtěl bych se zeptat zdali je nějaké šance si je vyzkoušet v Košicích? Jsme zde teď dlouhodobě za prací. Zkoušel jsem projíždět net, nic jsem nenašel, ale raději se zeptám i vás. Díky za odpovědi
StanoBare Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Ak si dobre pamätám, tak pár modelov Hamilton mali Košiciach v OC Hypernova...Regatta Alarm, Navy GMT, Khaki GMT, X-copter alebo X windy a pár slušňáckych, ale na modely si už nespomeniem. naposledy som tam bol cca pred trištvrte roka...ale skús tam zájsť.
sashator Odesláno 8. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Díky za tip. Nedávno jsem šel kolem této prodejny, jen tak jsem nakoukl a vůbec si neuvědomuji, že bych tam Hamilton záhledl. Ale zase jsem je v té době ještě nehledal, tak nevím- určitě tam ale zajdu. Já konkrétně potřebuji vyzkoušet model Khaki Pilot 46mm kvůli velikosti.
StanoBare Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Neviem aká stará je táto fotky z Hypernova webu, ale Hamiltony mali v tejto bočnej vitríne spolu s so značkou Raymond Weil. Je možné že to s Hamiltonom zabalili, inak by si si ich tam musel všimnúť.
sashator Odesláno 9. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Díky za podrobný plánek až budu mít čas tak tam zajedu a uvidím. Nutně je opravdu potřebuju vyzkoušet.... v nejhorším případě jedu na Vánoce domů do Pardubic a tam je snad mají u Lejhance
StanoBare Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Pekná šípka, čo? Mňa to trochu zarazilo, lebo sám sa tam chystám a nerád by som tam meral cestu zbytočne, tiež nie som z Košíc.
fermuello Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Chlapi Hamiltony tam uč asi nenájdete .... a tam kde je šípka je lem ML, RW a Longines .....
StanoBare Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Pfuu, tak to si aj mne zrejme ušetril cestu. A na Hlavnej ulici u Maskaľa nebude nič?
dr.snake Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 ceny su také že aj ked si kupiš spiatočnu letenku do US tak to máš lacnejšie
fermuello Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Maskaľ tiež nemá Hamiltony a keď viem tak v celých Košiciach nie sú, ak sa nemýlim...
sashator Odesláno 9. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 (upraveno) Tak to jste mě hoši nepotěšili. No nic, buď to risknu nebo ještě budu muset počkat a omrknout je v Čechách ceny su také že aj ked si kupiš spiatočnu letenku do US tak to máš lacnejšienejde mi o to je tu koupit, ale fyzicky vyzkoušet Upraveno 9. prosince 2011 uživatelem sashator
Hajek Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 ceny su také že aj ked si kupiš spiatočnu letenku do US tak to máš lacnejšie blbost
financ Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 ceny su také že aj ked si kupiš spiatočnu letenku do US tak to máš lacnejšie Tyhle bláboly miluju.Ty Pilotky jsou skoro levnější než letenka do USA, takže těžko. Doporučená cena 20,5k, běžně se dají u nás koupit za 17,5. Nejlevnější nabídku jsem měl na nové za 500 éček.
sashator Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 Souhlasím, to bylo trošku přestřelené. Každopádně jak všichni víme, rozdíly tu jsou velké a proto většina z nás vesele nakupuje mimo hranice
dr.snake Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 tí, čo chceli pochopiť tak pochopili
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se