Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nadesel cas, kdy uz to chce nove hodinky. Vzdy se mi libily kvalitni hodinky, jen rozpocet na ne zatim neni. Poslednich par let jsem mel GUESS (celo ocelovy, otocna luneta). Design diky bohu normal a ne jako bezny GUESSky, tedy napis pres cely cifernik :) Byl to darek a vahove/velikostne vyhovovaly. Bohuzel posledni dobou uz jsou v rozkladu a je na case poridit neco poradneho.

Rozpocet bohuzel jeste na opravu poradne hodinky neni, takze moje vysnene automaty odkladam za par let. Puvodne jsem chtel nejaky normalneji vypadajici quatz STORMy, ale na posledni chvili jsem dostal rozum a narazil na automaty od Timexu.

http://uhrforum.de/m...x-t2m976-t83160

V CR jsem je nasel od cca od 4 do 5tis. Coz je v tuhle chvili aktualni rozpocet.

Do kvality hodinek moc nevidim, ale v tuhle chvili vim, co hledam: analogy, automat, ocelovy (vcetne reminku), nepreplacany (nechci orloj, pouze cas :)

Nevite nekdo, jak jsou na tom tyhle vyse uvedeny Timexy? Dalsi co pripadaji v uvahu jsou pouze Orienty, ale tam jsem nenasel nic, co by me uchvatilo.

Diky za rady.

Odesláno (upraveno)

Je v nich mensi cina? :) Nad Orientama jsem uz uvazoval. Jen ne tuhle "Pepsi" variantu, ale klasiku black. Na co presne je tam to tlacitko nad korunkou?

U tech Timexu se mi libi jak jsou zespodu pruhledny a nemaj pohyblivou lunetu. Asi je to zpusobeny spatnou zkusenosti ze starych hodinek, ale samovolne se posouvala nosenim.

Budu je asi muset zkusit najit v nejakym kamennym obchode - nevi nekdo kde maji Orienty v Praze?

edit:

hmm, tak ty SEIKA taky nevypadaj marne, jen trosku na me nepusobi zas tak dobre ty velky tecky misto cislic.

Upraveno uživatelem Phar
Odesláno

Hodinky Orient koupíš v Praze třeba tady:

Gammy CZ, Na Poříčí 1039/8, Praha 1, Tel.: 222 322 741

Gammy CZ, OC Palladium, GS 19, Praha 1, Tel.: 225 771 247

Clockom, Na Poříčí 44, Praha1, Tel.: 224 819 983

Evrom, Michelská 77, Praha 4, Tel.: 241 484 669

Hodinářství Volavka, Sokolovská 72, Praha 8, Tel.: 222 321 593

Hodinářství Wildt, U Kavalírky 3, Praha 5, Tel.: 257 215 537

Melicharovo Hodinářství, Supermarket Billa, Praha 9 ? Prosek, Tel.: 286 586 000

Odesláno

Dik moc. Urcite skocim kouknout, zda Maka jsou to pravy :) Kupovat budu spis zde: http://www.orientuhren.de cenove vychazi na asi 100euro, coz je proti ty cene v CR docela rozdil. Nemate nekdo zkusenost s timhle eshopem?

Je to jinak definitivni. Pokud Orient Mako budou sedet na ruce, beru je. Dalsi zastavka neznama....ale urcite diversky :) ...nebo pockam az na muj sen, Omegy :)

Odesláno

Dik moc. Urcite skocim kouknout, zda Maka jsou to pravy :) Kupovat budu spis zde: http://www.orientuhren.de cenove vychazi na asi 100euro, coz je proti ty cene v CR docela rozdil. Nemate nekdo zkusenost s timhle eshopem?

Je to jinak definitivni. Pokud Orient Mako budou sedet na ruce, beru je. Dalsi zastavka neznama....ale urcite diversky :) ...nebo pockam az na muj sen, Omegy :)

Na orientuhren.de jsem nakupoval před nedávnem Orient Ray a nákup bez problémů, sice než je pošta sem dohlemejžďovala, tak to bylo učitě víc než týden, ale jinak vše OK :)

Odesláno

Ty Timexy bych taky nedoporučoval. Jak psal kolega výše, zkus AZ Watch. Máš tam pár hodinek Seiko za přijatelnou cenu. A obchod je to prověřený. A dal bych přednost Seiku než Orientům. Mě osobně tam trochu vadí ten "cirkus" na ciferníku, ale to je otázka vkusu.

Odesláno

Chjo, nesnasim tohle forum, ma na cloveka spatny vliv Posted Image

Orienty vyzkouseny. Samozrejme nakonec bohuzel nezaujaly na ruce, jak jsem myslel. Takze jeste pretrpim chvili s GUESS quarzkama a pudu do neceho kolem 10-15k Posted Image

A aby toho nebylo malo, zalozil jsem na svuj "wet dream" Omega Seamaster 300M Posted Image, setrici krabicku Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...