Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny mágy:-) Znamý mne poprosil zdali bych mu nepomohl s identifikací module na obrázku ( kdy se vyráběly, jaký mají druh strojku a jaká je asi cena modelu )

Jelikož jsem nový a navíc blázen do Fortisů tak to dávám jsem.

Děkuji mockrát za pomoc

Tom

Návštěvník Kamil
Odesláno

Fotky jsem smazal, přečti si pravidla a dej je znovu, jestli chceš.;)

Odesláno
  V 14. 12. 2011 v 16:52, 'Kamil' napsal:

Jsem tu nový, vím o pravidlech inzerce, ale toto mne zaskočilo. Můžeš mne prosím navést na pravidla o vkládání fotek?

Děkuji

Odesláno

Už jsem našel, jediná zmínka tam je velikost fotky a to jsem tím nesplnil. Neumím zmenšit fotky ale díky. Chtěl jsem jen pomoci.

Jinak hodinky odhaduji na výrobu 60 - 70 let, tak kdyby se o to někdo zajímal můžu poslat na mail. Jinak děkuji

Odesláno
  V 14. 12. 2011 v 16:52, 'Kamil' napsal:

Tak už by měli být OK

post-19492-097556500 1323936031.jpg

post-19492-001968000 1323936038.jpg

Odesláno (upraveno)

cena se zde na foru neurcuje z duvodu pripadneho prodeje tady - aspon co ja vim. Takze pro cenu zkus prohledat prodejni vlakna ve svete.

hruby odhad je od 5000 do 20000 Kc podle stavu (funkcni/nefunkcni, puvodni(originalni) tlacitka a korunka, krabicka, pasek, spona, poskozeni pouzdra poskrabanim..... atd)

Jinak strojek je tam zcela obycejny a bezny Valjoux 7733, nerezove pouzdro,, plastove sklicko. kdyby se kolega snazil tak by vycetl i cislo modelu 7753 mezi nozickama a to pak nasmeruje na spravne informace.

rok vyroby cca 1970 - 1972.

Vic o tom asi rict nelze.

Edit,

jeste by mohlo pomoct ze je to model 7753 T (jako tachymeter)

delaly se dve barevne varianty ciferniku (cerna a bila)

Upraveno uživatelem Stepino
Odesláno
  V 15. 12. 2011 v 12:25, 'Stepino' napsal:

cena se zde na foru neurcuje z duvodu pripadneho prodeje tady - aspon co ja vim. Takze pro cenu zkus prohledat prodejni vlakna ve svete.

hruby odhad je od 5000 do 20000 Kc podle stavu (funkcni/nefunkcni, puvodni(originalni) tlacitka a korunka, krabicka, pasek, spona, poskozeni pouzdra poskrabanim..... atd)

Jinak strojek je tam zcela obycejny a bezny Valjoux 7733, nerezove pouzdro,, plastove sklicko. kdyby se kolega snazil tak by vycetl i cislo modelu 7753 mezi nozickama a to pak nasmeruje na spravne informace.

rok vyroby cca 1970 - 1972.

Vic o tom asi rict nelze.

Hoj super děkuji a prodávat se tu opravdu nebudou bylo to jen pro info. Díky moc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...