marek27 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 Chtěl bych se zeptat, kde se dají koupit hodinky Vostok. Nemyslím Vostok Europe, ale staré či podobou staré amfibie a další.
quest987 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Tady maji Amfibie a Komandirskie- obchod mají na Václavském náměstí
agentzgor Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 (upraveno) Nejkompletnější použitelná nabídka je nejspíš na SMIRS No a ruské hodinky jsou v Praze ještě v prodejně Na Poříčí vedle Palladia. Mají tam některé moc hezké kousky. Upraveno 16. prosince 2011 uživatelem agentzgor
wotanek Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Tak ten russianarmy shop vůbec, ale vůbec nedoporučuji! Zboží příjde po několika dotazech a následném stornování objednávky až za cca 2 měsíce....
jendr Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 ebay prodejce zenitar http://www.ebay.com/sch/zenitar/m.html?_dmd=1&_ipg=50&_sop=12&_rdc=1
Ondoni Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Já byl v tom shopu na Václaváku mrknout osobně, protože kousek od tama pracuju. A zrovna nejlepší dojem to na mě neudělalo. Jednak jsem to našel asi až po pěti minutách, není to tam vůbec nikde označené, je třeba se doptat na vrátnici ve dvoře. Když jsem jim ukázal vytištěné hodinky, které se mi líbí, tak někam zmateně"pa rusky volali" a prej mám čtvrt hodiny počkat, že dojede nějaký Vasil a ten mi řekne víc...no, nečekal jsem Hodinky samotné mě naživo celkem zklamaly, přišly mi spíš jako levné kopie než pořádné velitelské hodinky
Jiribartl Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Ano, už jsem se tu o tom rozepsal někde jinde. Zpracování hodinek je takový čínský, nebo abych byl stylovy, třeba jihoosetský . Dvakrat jsem si řekl, že bych si Amphibie koupil, ale nakonec jsem raději z toho vycouval. Čtrnáct stovek moc není, ale bylo mi líto je za ty hodinky dát, ani ony, ani "obchod " mě nepresvedcily.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se