serengeti Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Prosím vás o názor na hodinky Tiger 45 z nové produkce . . Můj kolega po nich touží,jen ty prašule. Díky za názory. S.
PhoeniX Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 ETA 2824-2 v NEvodotěsném (ale sportovním) pouzdře za padesát litrů je vážně úlet. Něco z BALL Engineer Hydrocarbon by se mu nelíbilo? Firem je spousta - "swiss made" i německých. Kvalitativně, zpracováním, propracovaností na mnohem vyšší úrovni. Taaak, teď to bude sprcha...
Milis Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 ETA 2824-2 v NEvodotěsném (ale sportovním) pouzdře za padesát litrů je vážně úlet. Něco z BALL Engineer Hydrocarbon by se mu nelíbilo? Firem je spousta - "swiss made" i německých. Kvalitativně, zpracováním, propracovaností na mnohem vyšší úrovni. Taaak, teď to bude sprcha... No, sprcha... Když po něčem někdo "touží", tak by to už měl mít v hlavě vyřešený, včetně ceny. A pak už jen čekat na příležitost a těšit se na nákup. Ale jestli se mu jen líběj, tak za ty prachy jsou IMHO pěkně napálený a měl by se poohlídnout jinde, třeba ve zmiňovaným Švýcarsku.
serengeti Odesláno 18. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Děkuji za názory. Vzhledem k tomu, že nám už není dávno 30. let tak chtěl nějakou "cestovatelskou" klasiku. Bohužel já mu moc neporadim .
Milis Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Děkuji za názory. Vzhledem k tomu, že nám už není dávno 30. let tak chtěl nějakou "cestovatelskou" klasiku. Bohužel já mu moc neporadim . Na to existuje jen jediná odpověď. Fortis Marinemaster B-42.
Micey Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 (upraveno) chtěl nějakou "cestovatelskou" klasiku. No, to se mi hned vybaví tohle, foto od Churchilla (http://forum.chronom...__1#entry473281) EDIT: Anebo Rolex Explorer. Upraveno 18. prosince 2011 uživatelem Micey
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se