Hantronix Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Tak jsem dnes přemýšlel o tom, jaké sem dnes dát hodinky, které jste tu ještě neviděli. A nebo možná vůbec.Vybral jsem značku TimeBandits. Hodinky jsou dost podobné Casio CMD-40, ale funkčně jsou úplně jednoduché. Jen čas a datum a samozřejmě kalkulačka. Dokonce ani to červené sklíčko nahoře nemá nic společného s infradiodou pro dálkové ovládání, jako u těch již zmíněných Casií. Zajímavostí na nich je, že nemají pásek. Jsou přidělané na potítku, které používají sportovci. Vyráběly se v černé, červené, růžové a bílé variantě plastu a asi 54 různých barevných variant potítek. Hodinky jsou z roku 2003 a údajně je navrhl návrhář Jonathan Stephens. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Tak to si pan návrhář Jonathan Stephens moc práce nedal. Takhle špatně okopčit CMD 40, za to by se nestyděli ani čongové na tržnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 (upraveno) Jó, přesně tak, zrovna něco podobnýho jsem sem chtěl psát, akorát tak dobře bych to nenapsal. Tak to si pan návrhář Jonathan Stephens moc práce nedal. Takhle špatně okopčit CMD 40, za to by se nestyděli ani čongové na tržnici. Upraveno 18. dubna 2020 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 To jo. Akorát ta cena byla jinde, než jaká je na tržnici. Ale nemohl jsem odolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Tak když tady dáváte ty hranáče, tak taky přidám ty nejhranatější, co jsem našel. Ale vzhledem k tomu, že jsou s kalkulačkou, tak je dám sem. A taky přidám ty nejkulatější, co mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 A dnes dvoje "širokoúhlé". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2020 Ty kulatý Piratron, vzhledem k poškozením, by mohly být kdysi moje. Prodával jsem je (včetně návodu) v rámci jedné hromádky digitálek před mnoha a mnoha lety. Kupoval jsem je v září 1990 v Mnichově za 5 DM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Já většinou nakupuju na ebay nebo buyee, ale ty Piratrony jsem koupil asi před rokem na aukru za 2 stovky a bez návodu od nějaké Kláry z Brna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Někdo tady projevil slabost i pro stopky. Myslím, že t2. Tak sem jedny přihodím. Primárně je však beru jako hodinky s kalkulačkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Stále nejaké nové kalkulačky, toho je tu do bludu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Tak dnes přidám své oblíbené, které jsem dostal od manželky k narozeninám. Modrá je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Toto som nedávno videl u kamarátky Majky v predajni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Jo. Pořád se prodávají. V několika barevných provedeních. Ale cena není moc nízká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Tieto stáli, ak som dobre videl, 52 euri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Tak to je hodně málo. A nebyly to náhodou černé nebo stříbrné DBC-32? Tyto barevné DBC-32C jsem viděl minimálně za více než dvojnásobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Ja som nevidel dobre na ten papierik s cenou, len sa mi tak zdalo, ja som sa na to pozeral zdiaľky, keď som bol skontrolovať, či mi Majka aj naďalej drží mnou objednané hodinky, a vtedy som si ich, tak viac-menej mimovoľne všimol, a aj ich cenovou, teda, zrejme som nevidel dobre, ale to je tým, že ja mám mizerný zrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Tak tento týden bude tematicky zaměřen na digi s kalkulačkou a dálkovým ovladačem. A jak jinak začít než s Casio. Ti jsou asi průkopníci v této kombinaci funkcí. Takže přidávám hned dvoje. Casio CMD-20 a Casio CMD-40. Ty CMD-20 mají ještě ke všemu nějakou hru. Ale nepodařilo se mi přijít na to, jak se hraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Omlouvám se, jestli jsem vás mystifikoval. Ty první jsou samozřejmě Casio JG-10. Chybička se vloudila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Dnes přidám další s DO. Tentokrát to budou Quemex. Koupil jsem je před pár lety na ebay jako nové i s krabičkou. Ani nebyly tak drahý. Stáli do tisícovky (už si nepamatuju přesně). Bylo jich tam víc. A pak se po nich slehla zem a od té doby jsem je tam už nikdy neviděl. Nevím proč. Asi vyrobili jen jednu sérii a ta se vyprodala. No aspoň stoupnou na hodnotě, když jich bude málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Promiň, ale tyhle faky CMD40 na ceně nikdy nestoupnou. Ale abych nebyl za zlého pomlouvače, tak tady je něco o těch JG 10. Škoda té klávesnice, to je u Casia bohužel klasika. Stejně jako na FTP 10 mi to přijde jako plánovaná životnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se