Přejít na obsah

Hantronix

Členové_50
  • Příspěvky

    525
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Digitálky s kalkulačkou

Návštěvy profilu

2 651 zobrazení profilu

Hantronix's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Jo jo. Už jsme je tu probírali. Je to fakt zajímavost a taky bych je bral. Kde si je sehnal? A na kolik Tě vyšly? Už dlouho jsem je nikde neviděl. Jsou ve slušným stavu. Fakt paráda.
  2. Vyrazil dech? Tak to se kukni na foto. To jsou moje pera s hodinkama a některá s kalkulačkou. No jo. Já vím. Choroba už hodně pokročila.
  3. Já je mám pod značkou Micronta. Myslím, že jsou z roku 1985 a zajímavé na nich je to, že už v té době měly phone book (i se jménem). Celkem nezvyklý je 14 segmentový displej. Pro znaky bývaly většinou 16 segmentové.
  4. Já už druhý týden v kuse tyto. Nějak mi padly do oka.
  5. Jo. Jsou parádní. Taky je mám. A tyto "twin face" mám ještě jedny - Piratron. Mají zajímavě udělaný systém převracení hodinek na druhou tvář. Tah je hodně pružný i z boku. Stačí trochu zatlačit z venku dovnitř a hodinky se překlopí i s celým páskem. Vlastně naruby.
  6. Dnes to není moje ruka, ale ruka mé ženy - Casio A1000 MCG-9EF Ve skutečnosti jsou hezčí než foto v eshopu. Celokovové provedení, minerální sklíčko, pod sklíčkem perleť. Podsvícení je bílé a celkem rovnoměrné a jasné. Jen ten modul je (za ty prachy) celkem jednoduchý. Jen čas, datum, stopky a budík. Toť vše. Ale i tak se jí moc líbily.
  7. Tak jsem si říkal, kde já jsem ty hodinky už viděl. Tak jsem se mrknul do svýho katalogu a vidím, že je mám pod značkou Meister Anker. Nejsou to úplně takové ty tuctové hodinky, které se dají pořídit za 50 korun. Mají např. i světlo, což takové ty levné hodinky s kalkulačkou nemají. Jsou celokovové. Mají datum, budík, stopky, duální čas a samozřejmě kalkulačku. Podle mě jsou tak z poloviny 80. let. Možná @casiotron by je našel v nějakým katalogu Quelle. Za ty 4 stovky by se koupit daly, ale v případě, že jdou. Ty z toho odkazu vypadají celkem dost mizerně. Taky záleží, kolik bude pošta z Maďarska.
  8. Tak jsem se nechal zlákat a dnes na ruku taky nasadil vědecký kalkulajdy. Jen jsem se nemohl rozhodnout který. Já už ty kalkulačkový skoro nenosím. Mám strach, že si je odřu nebo nějak poškodím. Tak jsou jen ve vitríně.
  9. Casio CA-500w - Musím je přidat i sem. Protože sem patří. Modul sice starý, ale nově "v kovovém vzhledu". A jak teď bývá u řady Vintage zvykem, tak jsou dostupné zlaté, stříbrné i černé. Tak krásně se lesknou, že je škoda je nosit, aby se nepoškrábaly.
  10. Tak jsem neodolal a taky si je objednal. Obzvlášť když teď je mají za celkem slušnou cenu - třeba tady.
  11. Tak už je mám. Nové zlatky CA-500w. Dárek k narozkám od manželky.
  12. Tak jsem kromě těch černých, které jsem sem dával nedávno, pořídil i zlaťáky. Já vím, Citizen to není, ale za ty prachy.
×
×
  • Vytvořit...