Hantronix Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Tak jsem si říkal, kde já jsem ty hodinky už viděl. Tak jsem se mrknul do svýho katalogu a vidím, že je mám pod značkou Meister Anker. Nejsou to úplně takové ty tuctové hodinky, které se dají pořídit za 50 korun. Mají např. i světlo, což takové ty levné hodinky s kalkulačkou nemají. Jsou celokovové. Mají datum, budík, stopky, duální čas a samozřejmě kalkulačku. Podle mě jsou tak z poloviny 80. let. Možná @casiotron by je našel v nějakým katalogu Quelle. Za ty 4 stovky by se koupit daly, ale v případě, že jdou. Ty z toho odkazu vypadají celkem dost mizerně. Taky záleží, kolik bude pošta z Maďarska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 @Hantronix Díky moc za informaci. Já jsem nakonec zakoupil právě ty Gala, na eBay za 20 USD. To, zda fungují se uvidí, ale opticky vypadají dobře. Těší mne, že jsou kovové, to jsem z těch fotek úplně nepoznal. Na ty v Maďarsku jsem dal odkaz proto, že to byly první, které jsem našel mimo ty z eBaye a že jsou pravděpodobně zakoupené v Evropě. Tedy jsem si myslel, že je větší šance na to, že je někdo pod touto značkou zná. Jinak nákup, či jen komunikace s prodejcem, na tom maďarském portálu je stejně vázán na maď. telefonní číslo, takže i kdyby stály za zakoupení, tak by to byl problém. Ale naštěstí za to díky stavu nestojí Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Tak hodinky s kalkulačkou Gala dorazily, nakonec i funkční, až na jednu maličkost a to propojení modulu s klávesnicí. Byla tam vražená vodivá gumička, co se dává mezi display a tišťák. Moc dobře to nefungovalo, a navíc díky tomu šly hůře i boční tlačítka. Gumičku jsem vyhodil a počítám zatím z hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Hlavne tedy, ze jde vse ovladat pres bocni cudliky...)) -a antoz jsem si na ne sahl tak musim skutecne pochvalit kovoprovedeni jenz v ruce solidnosti dodava. A mimo zde pridam tuto dvoji tvar i sem kam patri taktez.. Prave jsem se naucil prepinat na 12/24... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 @akai Tak ty jsou fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna (upraveno) Jo. Jsou parádní. Taky je mám. A tyto "twin face" mám ještě jedny - Piratron. Mají zajímavě udělaný systém převracení hodinek na druhou tvář. Tah je hodně pružný i z boku. Stačí trochu zatlačit z venku dovnitř a hodinky se překlopí i s celým páskem. Vlastně naruby. Upraveno 2. ledna uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Dnes na ruke takéto Armitrony. Vraj filmové, z Návrat do budúcnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Ne, v Návratu do budoucnosti byly Casio CA 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna (upraveno) Nehadám sa, neviem presne, ani ma to veľmi netrápi. Tu píšu, že tam boli. Upraveno 31. ledna uživatelem Lisky Chyba v texte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Tak máš asi pravdu, tyhle měl doktor a na pravý mimochodem taky pěknej digi kousek (viz. odkaz). Casia měl Marty... https://iknowwatches.com/watches-back-to-the-future/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Asi je to tak, i keď v tom odkaze je iný model Armitron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Já je mám pod značkou Micronta. Myslím, že jsou z roku 1985 a zajímavé na nich je to, že už v té době měly phone book (i se jménem). Celkem nezvyklý je 14 segmentový displej. Pro znaky bývaly většinou 16 segmentové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Takové krásné a vzácné hodinky (Casio CM-321 MetCon) a mají tak tmavý displej. Čím by to mohlo být? Zkusil jsem i vyměnit polarizační fólii a je to pořád stejný. Když ji otočím o 90°, tak je to černý úplně. Na fotce je to ještě celkem dobrý. Ve skutečnosti je potřeba hledat vhodný úhel, aby vůbec šlo něco přečíst. I ta klávesnice je dost jetá, ale sehnat tento model v rozumným stavu je za šílenej balík a navíc se skoro neobjevují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Napadlo ma vymeniť podklad pod displejom. Aby bol väčší kontrast. Možno to pomôže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Podklad je dobry tip, jeste bych zkusil jinou polarizacni folii (vetsi kus) a natacet do co nejvetsi citelnosti a v tom natoceni strihnout. Ty folie s aliku na pda atp. jsme tu nekde v minulosti davali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Fóliu vždy treba natáčať až kým je najlepši kontrast. Niekedy aj otočiť opačnou stranou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna před 9 hodinami, Hantronix napsal: (Casio CM-321 MetCon) Super, velmi zajímavý model ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se