lastam Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 řekl bych, že je to fake už jen proto, že jsem nikdy neviděl číslování na nožce, která je broušená, vždy je to na leštěném kovu. jinak cena za originál je super a až moc, tudíž je to divné a stav hodinek odpovídá nepříliš kvalitnímu materiálu, protože si nedovedu představit pokud by to byl originál co s něma bylo děláno, že vypadají jak by byly zavěšeny na pluhu při hluboké orbě tak to jsi asi neviděl dodělaný origo omegy, šrámy jak z války, nemysli si, omega PO je klasická ocel 316L...
netvor Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 som zo SV tak ich skocim omrknut ale za mna na 99% fake dam potom vediet
Klotzman Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Na mě působí jako fejk, hlavně ten materiál se na fotkách zdá prostě divný, i ten tah má divný povrch. A navíc tradiční problém fejků - luneta není nastavená přesně na středu 12 - páč to asi nende Nechci se dotknout matobp-a, ale u dotazů podobného typu (navíc od nováčka) ve mě vždycky klíčí podezření, že se jedná o akci typu - "stejně nikdo nepozná fejk od pravých hodinek, zkusíme to na chronomagu a uvidíš"...Ale doufám, že jsem jen paranoidní
matobp Odesláno 21. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) ok,skus ich pozriet+daj vediet vysledok-dik Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem matobp
Seamaster Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 A navíc tradiční problém fejků - luneta není nastavená přesně na středu 12 - páč to asi nende Tohle nic neznamena, vlozka je vecvakla do lunety prave tak, jak to hodinari vyjde a pokud po nasazeni to nahodou nesedi na klik, tak je to trochu mimo. Pokud to ma i na originalech nekdo mimo je bezne, pokud to nekomu uplne licuje, tak je to o nahode a nebo o peclivosti hodinare, ktery neni liny to opakovat dokud to neni uplne rovne. Takze to jde, je to jen o sikovnosti/peclivosti.
Klotzman Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Tohle nic neznamena, vlozka je vecvakla do lunety prave tak, jak to hodinari vyjde a pokud po nasazeni to nahodou nesedi na klik, tak je to trochu mimo. Pokud to ma i na originalech nekdo mimo je bezne, pokud to nekomu uplne licuje, tak je to o nahode a nebo o peclivosti hodinare, ktery neni liny to opakovat dokud to neni uplne rovne. Takze to jde, je to jen o sikovnosti/peclivosti. No nevim nevim...když vidím na fotce, že je luneta otočená, tak už zpozorním. Fakt je, že naživo jsem to viděl jen u dvou tzv."lepších" fejků (míněno jako že víc jsem jich neviděl, ne že to ostatní fejky měly dobře ) A že by u Omegy platilo, že luneta zůstane klidně nakřivo, "jak to hodináři vyšlo"...no to snad nééé. Ale vachrlatější bude spíš ta kolize mezi datem výroby vyplývajícím z výrobního čísla a neexistencí loga-zeměkoule.
tic-tac Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Zdravím, mám možnost koupy tyto POčka - 45 mm z druhé ruky za 2199 EUR i s poštovným. Byly by to moje první Omegy a zároveň dlouho chtěný model. Ze současného platu si sice teoreticky mohu koupit každý měsíc nové, ale to by mi u manželky neprošlo.... Bohužel je to v zahraničí. Poslal jsem kamaráda v dotyčném hlavním městě se na obchod a hlavně hodinky podívat osobně a jeho reakce byla velmi pozitivní. Obchod je v prestižní části města již delší dobu. Specializují se na drahé hodinky. Samotná POčka měl na ruce, ale stejně jako já je laik a nic nepozná. Zato indikoval, že jsou připraveni slevit v případě platby cash až na 2000 - takže chystám převod kamarádovi na účet. Fotky mi poslali na požádání. Zítra mi mají poslat detail reliefu koníka na zadní straně. Můžu poprosit o názor ctěného obecenstva ? Fotku vnitřku mi kvůli hermetizaci zřejmě nepošlou... Díky
Micey Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Nevidim jedinej důvod, proč by neměly bejt košer.. Jo a gratuluju k tomu současnýmu platu.
Klotzman Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Podle mě jsou taky OK - a i výrobní číslo a datum koupě sedí. Ale já bych hodinky podle fotek nekupoval, zas tak třeskutá nabídka to není a mohli je aspoň umejt...
Seamaster Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 ...a neni vzhledem k platu a manzelce teoreticky lepsi si poridit jinou manzelku? Just kidding. Jsou OK, neni sice vides SN na nozce ze spodu, ale pokud sedi s IW kartou, neni problem. 2k euro me prijde fajn cena.
tic-tac Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Díky moc za reakci pánové. Dnes jsem dostal fotku i reliéfu zezadu a vypadají moc fajn. Takže bankovní převod už je na cestě. Pokud/až se vše podaří, dám vědět , co je to za obchod - mají hodně jiných zajímavých kousků. A na Vaši radu je požádám o vyčištění - to by opravdu měli...
tic-tac Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Tak po dlouhé cestě z bodu B do bodu A, má POčka konečně dorazily ke mně. Lovečák, nelovečák - malé se mi nelíbily a tyto považuje za jedny z nejkrásnějších polosportovních hodinek vůbec. U místního AD mi je projely databází a jsou ok. Ještě jednou díky za rady.
Džanek Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Gratulace k suprovým hodinkám! Malinko mě ale udivuje tvůj přístup k nákupu. Když si to dám dohromady, tak jsou to tvé dlouho chtěné hodinky a jak už všichni víme, můžeš si z tvého platu koupit každý měsíc nové.Proto mně hlava nebere, jestli ti to stálo za ty starosti atd. a hlavně proč sis raději neužil nákup nových hodinek?
RomanP Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Gratulace k suprovým hodinkám! Malinko mě ale udivuje tvůj přístup k nákupu. Když si to dám dohromady, tak jsou to tvé dlouho chtěné hodinky a jak už všichni víme, můžeš si z tvého platu koupit každý měsíc nové. Proto mně hlava nebere, jestli ti to stálo za ty starosti atd. a hlavně proč sis raději neužil nákup nových hodinek? Taky mně to napadlo. Ne kvůli tomu, že jsem si dal tenkrát u Dušáka kafíčko a chvilku poseděl zatím co mi zkracovali tak, ale spíš kvůli tomu, jaké komplikace jsem prožil potom, když zlobil koaxiál a kolikrát jsem tam byl, než jsem dostal naprosto nový kus. To by mi asi za tu úsporu a uvažování, jestli jsou ok nestálo. Asi bych je vzal radši tady na fóru. A nebo bych tam alespoň zajel sám. Ale co, má moc pěkné hodinky a dobrá věc se podařila, tak ať slouží!
ZdenekS Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Taky gratuluji. Dobrý výběr. Čeká mě nákup PO.Jen ještě nevím jestli 8500 nebo 2500.
tic-tac Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Je to hrozne jednoduchy panove. Tohle byla vyhodna koupe, kterou jsem si nechal proverit jak tady na foru, tak i v miste prodeje. Nove stoji o 20tis vic (vcetne nejake te slevy) a to uz proste za hodinky dat nechci. Taky musim nekde s rodinou bydlet-hypoteka, neco ve svete videt a v necem jezdit atd.... Sbiram jine, levnejsi hodinky. Tohle byla srdcova zalezitost. A zajit k Dusakovi na kaficko a nakoupit rozhodne neni takova sranda jako burcovat kamarady po Evrope, aby Vam zkoukli prodejce i hodinky a pak shanet dalsi kamarady na prevoz hodinek az ke mne. Uzil jsem si toho myslim dost.... .A jsou nadherne!
Džanek Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Ok Ok, snad jen, možná by ti víc padly 42mm, ale to už je věc názoru.Užívej si je ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se