Gilius Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Tuhle jsem se probíral knihovnou a narazil na knížky, které jsem, jako kluk/teenager, miloval...gamebooky. Hodně mi v paměti utkvěla série Lonewolf od Joe Devera ( z celé série mám jen jednu ). Nemáte někdo komplet, co u nás vyšel ( 15 knih )??? Celkově jich (ve světě) sice bylo 28, ale to neva..... Rád bych si to alespoň půjčil ( jsem ochoten zaslat něco do zástavy, pokud by mi někdo nevěřil.....) a vrátil se znovu do toho světa, pryč od všech starostí a strastí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Všech 15 dílů jsem četl, jediné fantasy, které mne opravdu bavilo a nadchlo, ach to už je let zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 ty voe:-) měl sem doma asi tři a bavilo mě to moc....bohužel se ztratily ani nevim kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Viď ??? To byla bomba...rytíři kai...fakt bych si to zase moc rád zahrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se