Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzhledem k tomu, že jsem prodal oblekovky,

chci sehnat náhradu za uvolněné místo v hodinkovnici, proto budu vybírat vhodného kandidáta.

Volba padla na vintage hodinky.

Koukal jsem po Omega Constellation, Zenith, Girard Peregaux.

Cenová hladina je 15 - 20tis Kč.

Požadavky: mechanické nebo automaty, rozměr pouzdra...to je otázka, asi ne menší jak 35 mm, určitě ne pozlacené, raději zdobnější (plastičtější) ciferník.

Díky za tipy.

Odesláno

Vzhledem k tomu, že jsem prodal oblekovky,

chci sehnat náhradu za uvolněné místo v hodinkovnici, proto budu vybírat vhodného kandidáta.

Volba padla na vintage hodinky.

Koukal jsem po Omega Constellation, Zenith, Girard Peregaux.

Cenová hladina je 15 - 20tis Kč.

Požadavky: mechanické nebo automaty, rozměr pouzdra...to je otázka, asi ne menší jak 35 mm, určitě ne pozlacené, raději zdobnější (plastičtější) ciferník.

Díky za tipy.

Niečo takéto?

Odesláno

v saved sellers mam toto:

nippon-vintage-watch

happyhappy9877

kwonbax

este tento ma celkom pekne kusky :

koreantime

vlastnu skusenost nemam, chcelo by to prejst feedback historiu

Odesláno

Po kratkem hledani se asi podivam po oblekovkach s vintage vzhledem.

Zatim jsou v hledacku:

Stowa Antea

Hamilton Jazzmaster

Tissot Visodate

Nejvice se mi libi Limes Chyros ale tam je uplne jinde cena. Nove stoji 30tis a nosene nesezenu nebo by to byla spise nahoda.

Odesláno

včera jsem zkoušel na ruce Tissot Visodate, moc pekný hodinky, hezky zpracovane. Pokud je clovek sezene za slusne penize tak jsou to ve sve kategorii se Seikama asi nejlepsi oblekovky.

Longines Flagship nikde nemaj fyzicky. Skoda. Ani nejsou skladem, az v dubnu. V prodejnach, kde nabizeji Longines nikdo ani tenhle model neznal :sad01_anim: pry se vubec neprodavaji, neni o ne moc zajem. Hmmm.

Pak jsem zkousel FC Index, nejsou spatny ale na oblekovky maji moc velke pouzdro 43 mm, na moji ruce vypadaly hrozne, obvod ruky mam 18cm. Pro me je idealni + - 39 mm. S timto rozmerem sem byl spokojeny.

Asi prihodim nejaky peniz a kouknu na Baume a Mercier nebo TH Carrera.

Odesláno

tak na cestě jsou Tissot visodate, ale asi je budu mít jen chvíli našel jsem si jiného favorita. Tak kdyby měl někdo zájem o tyto nové hodinky, dejte vědět.

Odesláno (upraveno)

Vintage Omegy vubec nejsou spatna volba. Bezne nosim 1959 Constellation a musim rict ze pro mne je to dobry balanc mezi zdobnosti a jednoduchou eleganci. Zrovna dnes je mam na ruce, tak jsem Ti je mobilem cvaknul. SKoda ze nemam kosili, to by vypadalo o hodne lip.

post-19670-054556300 1326732322.jpg

Upraveno uživatelem Lidoop
Odesláno

pokud opravdu Vintážky, tak asi ty konstalace s plastickým logem a hvězdičkou. Jinak jako současný oblekovky na hranici 20t myslím zánovní Baume&Mercier - Hamton square nebo classima executives.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...