sodik Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Vzhledem k tomu, že jsem prodal oblekovky, chci sehnat náhradu za uvolněné místo v hodinkovnici, proto budu vybírat vhodného kandidáta. Volba padla na vintage hodinky. Koukal jsem po Omega Constellation, Zenith, Girard Peregaux. Cenová hladina je 15 - 20tis Kč. Požadavky: mechanické nebo automaty, rozměr pouzdra...to je otázka, asi ne menší jak 35 mm, určitě ne pozlacené, raději zdobnější (plastičtější) ciferník. Díky za tipy.
Naving Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Vzhledem k tomu, že jsem prodal oblekovky, chci sehnat náhradu za uvolněné místo v hodinkovnici, proto budu vybírat vhodného kandidáta. Volba padla na vintage hodinky. Koukal jsem po Omega Constellation, Zenith, Girard Peregaux. Cenová hladina je 15 - 20tis Kč. Požadavky: mechanické nebo automaty, rozměr pouzdra...to je otázka, asi ne menší jak 35 mm, určitě ne pozlacené, raději zdobnější (plastičtější) ciferník. Díky za tipy. Niečo takéto?
lac1 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Skus pozriet na GS/King Seiko-nemecky bay
sodik Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Skus pozriet na GS/King Seiko-nemecky bay Ted na to koukam, mas nejaky tip na prodejce, ktery nabizi tyhle hodinky.
lac1 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 v saved sellers mam toto:nippon-vintage-watchhappyhappy9877kwonbax este tento ma celkom pekne kusky :koreantime vlastnu skusenost nemam, chcelo by to prejst feedback historiu
sodik Odesláno 24. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 Grand Seika nejsou vůbec špatný, moc pěkný hodinky, jen pochybuji, že v mé cenové relaci se nějaké slušnější najdou.
sodik Odesláno 30. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Po kratkem hledani se asi podivam po oblekovkach s vintage vzhledem.Zatim jsou v hledacku:Stowa AnteaHamilton JazzmasterTissot VisodateNejvice se mi libi Limes Chyros ale tam je uplne jinde cena. Nove stoji 30tis a nosene nesezenu nebo by to byla spise nahoda.
Olda Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 A co nějaká Zena, ale do obleku moc nejsou.
emba Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Mám tyhle Mido a jsem s nimi spokojený. Na MESH tahu budou vypadat ještě líp.
sodik Odesláno 1. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Diky za tipy....moje nerozhodnost je velka, chtel bych videt nazivo Hamiltony a Antey. Kdyby je mel nekdo v Praze, bylo by to super.
johny357 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 ja doporucuju ty Visodate... uz sem je mel na ruce a taky o nich premyslim
sodik Odesláno 3. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 do seznamu se dostaly i Longines Flagship a Silver Arrow nemáte někdo tyto modely na shlédnutí na živo?
sodik Odesláno 6. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 včera jsem zkoušel na ruce Tissot Visodate, moc pekný hodinky, hezky zpracovane. Pokud je clovek sezene za slusne penize tak jsou to ve sve kategorii se Seikama asi nejlepsi oblekovky. Longines Flagship nikde nemaj fyzicky. Skoda. Ani nejsou skladem, az v dubnu. V prodejnach, kde nabizeji Longines nikdo ani tenhle model neznal pry se vubec neprodavaji, neni o ne moc zajem. Hmmm. Pak jsem zkousel FC Index, nejsou spatny ale na oblekovky maji moc velke pouzdro 43 mm, na moji ruce vypadaly hrozne, obvod ruky mam 18cm. Pro me je idealni + - 39 mm. S timto rozmerem sem byl spokojeny. Asi prihodim nejaky peniz a kouknu na Baume a Mercier nebo TH Carrera.
sodik Odesláno 14. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 tak na cestě jsou Tissot visodate, ale asi je budu mít jen chvíli našel jsem si jiného favorita. Tak kdyby měl někdo zájem o tyto nové hodinky, dejte vědět.
Slevin Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Kdyby jsi se přece jen rozhodl pro FC tak je mám na prodej zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44921-frederique-constant-index/page__p__692451__hl__frederique__fromsearch__1#entry692451
Palo S. Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) zenith - movado ´70. v NOS sa cena pohybuje do 600 Eur dia 38mm Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Palo S.
Lidoop Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) Vintage Omegy vubec nejsou spatna volba. Bezne nosim 1959 Constellation a musim rict ze pro mne je to dobry balanc mezi zdobnosti a jednoduchou eleganci. Zrovna dnes je mam na ruce, tak jsem Ti je mobilem cvaknul. SKoda ze nemam kosili, to by vypadalo o hodne lip. Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem Lidoop
amateur Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 pokud opravdu Vintážky, tak asi ty konstalace s plastickým logem a hvězdičkou. Jinak jako současný oblekovky na hranici 20t myslím zánovní Baume&Mercier - Hamton square nebo classima executives.
Mike007 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Rozhodně doporučuju Stowa Antea. Dělají se ve dvou velikostech. Nejlépe asi 390tky. Když už se něco nosí víc jak třicet let, tak to podle mě znamená nesmrtelný design a velký nadhled... http://www.stowa.de/nocache/Antea/index,w135284677413061.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se