Axel Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Dneska jsem se mrknul do vlákna "čínských hodinek" a co nevidím, vlákno, v němž se objevily hodinky inspirované Panerai, bylo zamknuté.. http://forum.chronom...arina-militare/ . Zajímalo by mě z jakého důvodu? Nejde o čínský fake, který se vydává za originál. Na hodinkách není uvedeno Panerai. Hodinky jsou vyvedeny v oceli 316L, možnost doobjednát safír, strojek sea-gull 2530.. NIkoliv rádoby kopie strojku z Pan, jako tomu bývá u fake hodinek. Tak v čem je problém??? Proč tedy necenzurujete Steinharty? U nich je inspirace a kopírování naprosto zřejmé.. Vlákna o fake hodinkách by tady samozřejmě neměla být, ale toto je jiný případ.. Tolerovat a propagovat Steinhart a na druhé straně zamykat podobná vlákna, je pěkně pokrytecké.. (možná, kdyby to vyrobili ve fabrice Steinu a napsali tam swiss made, tak by to bylo v pořádku a každý by si je tady kupoval jako levnější alternativu k originálu..) Měli byste se nad sebou zamyslet a vrátit se zpět na zem.. Měl jsem za to, že tohle fórum je fórum gentlemanu a ne snobů... PS: FAKE jsou čínské hodinky povětšinou se strojkem Asian, které se záměrně snaží vypadat jako originál a zároveň se za něj prezentuji, vydávají, snaží se napodobit jak tvar a podobu cifru, tak i popis, jasně je na nich značka, např. Rolex. Nevím, proč někteýrm děla tak velký problém rozlišit napodobeniny (hodinky méně čí více inspirované nějakými již existujícími hodinkami) a jasný fake.
bradda Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Uz se to tu resilo. Nemyslim, ze se musi rozjet novy flame. Doporucuji Ti precist si TUTOdiskuzi a mozna zmenis nazor.
Gilius Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Toto téma je staré a již vyřešené. Jde o rozhodnutí majitele webu, Chronomaga. Jelikož hrozí další zbytečné flame , zamykám. Zlé krve už bylo okolo tohoto dost a dost. Vše lze dohledat na foru ve starších diskuzích.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.