Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No podle výsledku jsi to vzal opravdu podctivě, gratuluji.

Vysvětlíš mi prosím, jako laikovi, proč jsou na minutovém sčítači chronografu zvýrazněny indexy 3. a 6. minuty, dík.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

No podle výsledku jsi to vzal opravdu podstivě, gratuluji.

diky

Vysvětlíš mi prosím, jako laikovi, proč jsou na minutovém sčítači chronografu zvýrazněny indexy 3. a 6. minuty, dík.

Nemam tuseni, ja to pouzivam pri vareni caje na mereni doby louhovani ...

Odesláno

krasne chrona, gratulujem k peknemu vyberu :) tie indexy musia svietit ako prasa, nedas fotku lumi?

Az po novem roce ... ted se jede na lyze ;-)

Paráda. Ať slouží. Měl by jsi fotku na ruce?

fotka od jay dolla:

Posted Image

Odesláno

Gratuluju.

Navíc by mě zajímal význam telemetrické stupnice (jsem líný to hledat).

Návštěvník Tada
Odesláno

Trojka a sestka jsou zvyraznene kvuli tomu, ze driv se mezinarodni telefoni hovory pocitaly po 3 minutovych impulsech, je to na hromade starsich chronografu.

Odesláno

velmi pekne. gratulujem. nech sluzia. padnu Ti na ruku vyborne. dobra volba.

Odesláno

Velka gratulacia. Ja som posledne tri mesiace tiez kupoval nove hodinky a medzi posledne tri sa mi dostali aj tieto Zenithy. Su naozaj krasne, aj ked ja som nakoniec zobral Breitle Montbrillanty s novym inhouse kalibrom. Ale tieto nadhery mi do dnes nedaju spavat :) Najviac ma odradila po pravde nemoznost kupit ich niekde v dostupnej vzdialenosti, Zenith uz na Slovensku nikto nepredava a aj z Viedne mi povedali, ze najskor vo februari. Mozem sa spytat, kde si ich kupil Ty? Pripadne do posty, kolko stali? Raz ich urcite budem mat aj ja.

Tak este raz, velka gratulacia.

Odesláno

Navíc by mě zajímal význam telemetrické stupnice (jsem líný to hledat).

Telemetricka stupnice je od toho, ze kdyz vidite prasknout blesk, spustite chrono, a ve chvili kdy ho i slysite tak chrono vypnete a ze stupnice odectete jak daleko to od vas to bouchlo ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...