utrejch Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Po bolestivem ale prijemnem vyberu jsem si dopral tydle:
honza71 Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 (upraveno) No podle výsledku jsi to vzal opravdu podctivě, gratuluji.Vysvětlíš mi prosím, jako laikovi, proč jsou na minutovém sčítači chronografu zvýrazněny indexy 3. a 6. minuty, dík. Upraveno 25. prosince 2011 uživatelem honza71
utrejch Odesláno 25. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 No podle výsledku jsi to vzal opravdu podstivě, gratuluji. diky Vysvětlíš mi prosím, jako laikovi, proč jsou na minutovém sčítači chronografu zvýrazněny indexy 3. a 6. minuty, dík. Nemam tuseni, ja to pouzivam pri vareni caje na mereni doby louhovani ...
jankoxxx Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 krasne chrona, gratulujem k peknemu vyberu tie indexy musia svietit ako prasa, nedas fotku lumi?
emba Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Paráda. Ať slouží. Měl by jsi fotku na ruce?
jartop Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Také bych rád trpěl podobným způsobem!!!
little_w Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 utrejchu, tohle jsou bez debat jedny z nejhezcich hodinek, ktere jsem tu posledni dobou videl. gratuluji!
utrejch Odesláno 25. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 krasne chrona, gratulujem k peknemu vyberu tie indexy musia svietit ako prasa, nedas fotku lumi? Az po novem roce ... ted se jede na lyze ;-) Paráda. Ať slouží. Měl by jsi fotku na ruce? fotka od jay dolla:
Vit Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Gratuluju. No podle výsledku jsi to vzal opravdu podctivě, gratuluji. Vysvětlíš mi prosím, jako laikovi, proč jsou na minutovém sčítači chronografu zvýrazněny indexy 3. a 6. minuty, dík. Navíc by mě zajímal význam telemetrické stupnice (jsem líný to hledat).
pavel23 Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 (upraveno) Tyhle super. I když u mě by zvítězily jiné Zenitky. Upraveno 25. prosince 2011 uživatelem pavel23
robo Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Yes to je ono!!!!! Výber super, ale ani Pavel 23 nie je mimo môjho gusta
Návštěvník Tada Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 No podle výsledku jsi to vzal opravdu podctivě, gratuluji. Vysvětlíš mi prosím, jako laikovi, proč jsou na minutovém sčítači chronografu zvýrazněny indexy 3. a 6. minuty, dík. Trojka a sestka jsou zvyraznene kvuli tomu, ze driv se mezinarodni telefoni hovory pocitaly po 3 minutovych impulsech, je to na hromade starsich chronografu.
Marhys Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Gratuluji jsou parádní a ten pohled na strojovnu nemá chybu
a&k Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 velmi pekne. gratulujem. nech sluzia. padnu Ti na ruku vyborne. dobra volba.
maelstrom Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Velka gratulacia. Ja som posledne tri mesiace tiez kupoval nove hodinky a medzi posledne tri sa mi dostali aj tieto Zenithy. Su naozaj krasne, aj ked ja som nakoniec zobral Breitle Montbrillanty s novym inhouse kalibrom. Ale tieto nadhery mi do dnes nedaju spavat Najviac ma odradila po pravde nemoznost kupit ich niekde v dostupnej vzdialenosti, Zenith uz na Slovensku nikto nepredava a aj z Viedne mi povedali, ze najskor vo februari. Mozem sa spytat, kde si ich kupil Ty? Pripadne do posty, kolko stali? Raz ich urcite budem mat aj ja. Tak este raz, velka gratulacia.
utrejch Odesláno 6. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Dekuji jeste jednou za pozitivni ohlasy ;-)
utrejch Odesláno 11. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Navíc by mě zajímal význam telemetrické stupnice (jsem líný to hledat). Telemetricka stupnice je od toho, ze kdyz vidite prasknout blesk, spustite chrono, a ve chvili kdy ho i slysite tak chrono vypnete a ze stupnice odectete jak daleko to od vas to bouchlo ...
jankoxxx Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Dekuji jeste jednou za pozitivni ohlasy ;-) len cakame na viac fotiek, tieto hodinky si to zasluzia
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se