Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Volal mi dnes známej, jestli s ním nezajedu zkouknout Crosswindy.

Caa. po hodině na webu si myslím, že to fake nebude.(i když fotky stojí totálně za nic a hodinky mi připadají hrubě jeté a předražené),

Na ty druhé "zadarmo" jsem se ani nekoukal, prej se dá s cenou jít na dohodu a i bez Omeg.

http://tr.aukro.cz/s...item=2002162332

Díky za každý názor na Breitle.

Posted Image

.

Odesláno

Mno, podle těch aukrofotek je těžké porovnávat, ale taky bych se přiklonil k origo. Samozřejmě zadní strana neafocená není ani papíry tak to netvrdím na stopro. Projel jsem dvě své oblíbené AA fakewebovky a tento model ani neměli v nabídce <_< Jak pravíš, jsou hodně jeté, kdovíjak staré a za tu cenu by si to normální člověk nekoupil. Myslím, že některé škrábance ani moc rozleštit nepůjdou. Ale kdo ví, ať to nechá rozleštit a namazat u profíka a pak ať je ukáže. Možná se někdo najde, kdo mu za ně 2tis éček dá.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Byli jsem se na ně kouknout.

V reálu lepší, jak na fotce, karty vypadaly ok, ale rok 1997.A taky mně zaskočil hlučný rotor, skoro jak by lehce "ševelil" o dýnko.

Vzdali jsem to, snad pořeším něco tady.

Jo a případný prodej byl domluven přímo u AD.

Upraveno uživatelem vikhra
Odesláno (upraveno)

Crosswind, obnosené v bicolore som mal krátko v predchronomagorskej dobe. Kôli tomu bicoloru som ich pred cca piatimi rokmi vymenil za SMP Chrono. Odvtedy som sa stretol s týmto modelom na predaj dvakrát a cena bola okolo 40 tis. Tá cena je nenormálna. :sad01_anim:

Upraveno uživatelem railmaster

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...