jaroslavra Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 velmi pekne potapky taky by se me libili:smile_anim:
Viktor Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Je to ulítlý, ale k tobě se to nějak hodí Kromě toho, že nesnáším kůži na potápkách.A zareaguj už konečně na můj rýpanec ve vláknu, který tě opěvuje jako nejlepšího obchodního partnera na Chronomagu po Kubsonovi, takhle se už začínám cejtit blbě, jako že ses urazil .
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 20:53, 'Viktor' napsal: Je to ulítlý, ale k tobě se to nějak hodí Kromě toho, že nesnáším kůži na potápkách. A zareaguj už konečně na můj rýpanec ve vláknu, který tě opěvuje jako nejlepšího obchodního partnera na Chronomagu po Kubsonovi, takhle se už začínám cejtit blbě, jako že ses urazil . No jó wole, já to čet, ale já nevím, co je zo rozumprd a bojím se někoho voptat . Ale asi to bude něco hezkýho, když to vo mně píšeš Ty. Jo prdelko, a kdy se domluvíme na Baselu, he?
Viktor Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 20:56, 'Roman I.' napsal: .. a kdy se domluvíme na Baselu, he? Rozumprd kolem sebe prdí rozumy, kudy chodí, takže to pasuje na tebe a Milise. A na mě. Nemoh by Basel zařídit Kubson, přeci jen je to profík? Jinak přemejšlím, na jaký hodinky bych pořídil ma(g)orskej řemen, potápky to teda ale nebudou. Leda by to Zrno vyškvařil do gumy, ale to by asi sm.dělo.
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 na maorskej řemen zapomeň, protože na něj nemáš krásnou maorskou ruku. A tu já mám. S tím Kubsonem to je dobrej nápad. Já ho hezky poprosím. Rozumy prdím, ty teda taky, ale ty prdíš takový sofistikovanější rozumy a Milis je všech rozumprdů inspiromat.
spinach Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 21:03, 'Viktor' napsal: Rozumprd kolem sebe prdí rozumy, kudy chodí, takže to pasuje na tebe a Milise. A na mě. Nemoh by Basel zařídit Kubson, přeci jen je to profík? Jinak přemejšlím, na jaký hodinky bych pořídil ma(g)orskej řemen, potápky to teda ale nebudou. Leda by to Zrno vyškvařil do gumy, ale to by asi sm.dělo. Zrno maorský "neškvaří"... ty škvařím já... 8)))
Viktor Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 V 11. 1. 2012 v 21:17, 'spinach' napsal: Zrno maorský "neškvaří"... ty škvařím já... 8))) Soráč
Návštěvník Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Odesláno 22. září 2012 Zrno neškvaří, ale přepadává baseballisty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se