Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to ulítlý, ale k tobě se to nějak hodí :D

Kromě toho, že nesnáším kůži na potápkách.

A zareaguj už konečně na můj rýpanec ve vláknu, který tě opěvuje jako nejlepšího obchodního partnera na Chronomagu po Kubsonovi, takhle se už začínám cejtit blbě, jako že ses urazil :D.

Odesláno
  V 11. 1. 2012 v 20:53, 'Viktor' napsal:

Je to ulítlý, ale k tobě se to nějak hodí :D

Kromě toho, že nesnáším kůži na potápkách.

A zareaguj už konečně na můj rýpanec ve vláknu, který tě opěvuje jako nejlepšího obchodního partnera na Chronomagu po Kubsonovi, takhle se už začínám cejtit blbě, jako že ses urazil :D.

No jó wole, já to čet, ale já nevím, co je zo rozumprd a bojím se někoho voptat :D . Ale asi to bude něco hezkýho, když to vo mně píšeš Ty. Jo prdelko, a kdy se domluvíme na Baselu, he?
Odesláno
  V 11. 1. 2012 v 20:56, 'Roman I.' napsal:

.. a kdy se domluvíme na Baselu, he?

Rozumprd kolem sebe prdí rozumy, kudy chodí, takže to pasuje na tebe a Milise. A na mě.

Nemoh by Basel zařídit Kubson, přeci jen je to profík?

Jinak přemejšlím, na jaký hodinky bych pořídil ma(g)orskej řemen, potápky to teda ale nebudou. Leda by to Zrno vyškvařil do gumy, ale to by asi sm.dělo.

Odesláno

na maorskej řemen zapomeň, protože na něj nemáš krásnou maorskou ruku. A tu já mám. S tím Kubsonem to je dobrej nápad. Já ho hezky poprosím.

Rozumy prdím, ty teda taky, ale ty prdíš takový sofistikovanější rozumy a Milis je všech rozumprdů inspiromat. :)

Odesláno
  V 11. 1. 2012 v 21:03, 'Viktor' napsal:

Rozumprd kolem sebe prdí rozumy, kudy chodí, takže to pasuje na tebe a Milise. A na mě.

Nemoh by Basel zařídit Kubson, přeci jen je to profík?

Jinak přemejšlím, na jaký hodinky bych pořídil ma(g)orskej řemen, potápky to teda ale nebudou. Leda by to Zrno vyškvařil do gumy, ale to by asi sm.dělo.

Zrno maorský "neškvaří"... ty škvařím já... 8)))

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...