Tomas Hornet Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Zdravím všechny, Předem bych vám všem chtěl poděkovat za pomoc při výběru nových hodinek. Pečlivě jsem si pročítal všechny diskuse, rady, poznatky které tu píšete a došel jsem k závěru, že když poprosím ježíška o nový hodinky Hamilton Jazzmaster maestro, tak nemůžu udělat chybu Jelikož jsem chlap, tak se taky rád pochlubím a to jak fotkama tak prvotníma zkušenostma. Hodinky jsem objevil v Olomouci úplnou náhodou a původně jsem "po nich ani nešel". Ale znáte to- jdete se projít přes město a tu vidíte nový obchod. Tak sem do něj nakouknul. V rohu obchodu byla vytrína Hamiltonu a tak jsem ji šel vočouhnout. Prvně jsem si všimnul modelu safari. Krásnej, což o to. Ale pak jsem uviděl právě jazzmastery a bylo vymalováno. Nádherný hodinky na běžný nošení a k obleku ani nemluvě! Jelikož jsou to první hodiny, tak jsem chtěl vhodnou kombinaci obou variant. No a od té chvíle, kdy jsem si je zkusil na ruce ... tak bylo vymalováno Pak už šlo o to, abych umluvil svýho ježíška jménem moje nejmilejší partnerka a jaká byla radost, když ježíšek sdílel mé nadšení s krásnýma hodinkama a našel jsem je pod stromečkem!!!! Původně se mi zdálo, že jsou hodně velký, ale po týdnu nošení mi přijde, že jsou dělaný přesně na mojí ruku Prvotní obavy z mechanického (automatického) strojku, se naštěstí nekonaly. Obavy ve smyslu denní odchylky jsou zatím naprosto mylné, pač hodinky dělají nádhernou +1 vteřinu za den!!! A to se přiznám, že jsem nečekal ani v nejmenším!!!! Takže naprostá paráda a spokojenost po všech stránkách. Takže nezbývalo než je nafotit a pochlubit se i ostatním novým spolu-bláznům do krásných hodinek Hodinkářům zdar a Hamiltoňákům zvláště Tom
zibarek Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Velká gratulace. Hamiltony mám rád. Pěkné, decentní a univerzální hodinky.
Moty Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Nadherny hodinky, taky je zvazuju, ale na moravu mam daleko a pred nakupem je chci zkusitVelka gratulace a i trochu zavist
lastam Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Pěkné velice, víc asi vyniknou na denním světle
robo Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Dobre si si vybral na prvé hodinky. Ja som mal chrono auto a išli perfektne.
Quido Morava Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Gratuluji a pochopitelně dodávám jedním slovem: PARÁDA PS: a očekávám tě také ve vláknu Americké hodinky - Kolik nás tu je
emba Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Gratulace. Ať Ti tikají. Nebyla by fotka na ruce?
a&k Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 ach. prave si mi zamotal hlavu. mal som zalusk na Certiny DS Prince a teraz vydim tieto a som na vazkach ... a to som si myslel, ze som uz videl vsetkych mojich kandidatov. no nic, neviem co spravim. podla mna su dokonale. nech sluzia. krasne. luxusne. dark. parada.
Giovany21 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 (upraveno) Jedny z najkrajších a najlepších hodiniek a pre mňa osobne do ceny 1500 ? nemajú konkurenciu...Dúfam, že si ich čoskoro/ v horizonte roka / kúpim, avšak v tejto farebnej kombinácii/obrázok 1/:a k nim ešte tieto/obrázok 2/: Upraveno 1. ledna 2012 uživatelem Giovany21
Mpety Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Gratulace, opravdu krásné hodinky a Giovany21 chci poděkovat za inspirační foto ( na tech druhých hodinkách ten řemen ..no nádhera) to je to co jsem pro ty své sháněl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se