Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, potřebuji pomoc s výběrem hodinek pro kamaráda. Rozpočet má cca 7-8 tisíc, absolutně krajní mez 10 000 kč, ale spíš ne. Kouzlu automatu ještě nepropadl a přemlouvat ho nechci i když přednášku už dostal, takže Quartz. Docela se mu líbí Certina a Tissot, ale už lezou přes limit a velikost max. 41 - 42 mm.

Velikost tak 43-45 mm.

Chce safír a swiss made.

Chrono ano/ne.

Kovový tah.

WR 100 m a více není na škodu.

Určení: běžné nošení, univerzální.

Takže kandidáti:CERTINA C013.410.11.057.00 DS ACTION

Posted Image + velice se mu líbí

-přes limit a velikost 41 mm

TISSOT T044.417.21.051.00

Posted Image -přes limit

Další co mě napadlo Victorinox

VICTORINOX Maverick GS 241436

Posted Image

+cena, velikost

Další alternativa

Claude Bernard 70165 3 NIN Aquarider

nějaká značka vlastněná Edoxem

+ velikost, cena, WR, safír

Posted Image

Ještě jsem nabízel Swiss military Hanowa, ale od toho ho odpuzuje ten asijský název Hanowa.

Ještě se zajímal o Sector.

SECTOR R3253966135 OCEAN MASTER SWISS MADE

Posted Image

Co na ně říkáte, nebo máte nějaké jiné možné návrhy, podle výše uvedených kritérií? Děkuji za radu.

Odesláno (upraveno)

Ahoj, ty Tissoty PRS516 jsem kupoval bráchovi na Vánoce, v nejbližších dnech se je chystám nafotit a hodit na fóro. Vyšly mě na 8500kč se vším, takže v limitu. A šlo by to ještě levněji, ale už jsem na ně spěchal, trochu jsem zaspal a riskovat zadržení, placení cla, dph z USA se mi nechtělo, takže nakonec objednány z GB :) Jinak doporučuji v méně známe a mnohem zajímavější modré variantě, ciferník je tmavěmodrý, hází zajímavé odlesky v různých úhlech, subciferníky světle modré, okraj ciferníku lemován bílou.. Vzhled super, mnohem živější a zajímavější hodinky:)

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno

Díky za návrh, ale od toho swiss made nupustí, Citizeny jsem mu také ukazoval.

Co některé Citizeny? Ja vím, nejsou Swiss Made, na druhou stranu, mám doma dvoje quartz Citizeny, jedny jdou 18, druhé 10 let jen s výměnami baterek.

• Po letech...
Odesláno
Zdravím. Projížděl jsem internet a vyskočily na mě tyto hodinky https://yeshodinky.cz/claude-bernard/23627-claude-bernard-dress-code-23097-37rm-br.html hned mě trklo, že bych je mohl koupit přítelkyni. Každopádně nemám zkušenosti s touto značkou. Je dobrá? Vyplatí se? Nebo mám jít radši do něčeho známýho? Předem díky.
Kolko ti za to platia?

Sent via IPoAC

Odesláno (upraveno)

Hanowa byla založena roku 1963 ve Švýcarsku Hansem Nollem ;o)

HAns NOll WAtches

to by ho mohlo uklidnit ;o)

v dobré ceně Swiss Made třeba Grovana, má docela široké portfolio.
Ale taky z toho názvu nikdo na zadek nesedne, to je fakt.

Upraveno uživatelem Datel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...