Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

naposledy som mal narodky ale tentoraz si už nájdem čas a mne jedno kedy :) povedzte kedy a prídem, s prácou problém nebude určite... budúci týždeň od Pondelka, resp. Utorka majú byť pekoty! V utorok 34, streda 36 a štvrtok 39 takže... :D a ten Golem je perfektná voľba :clap:

post-38180-0-38484300-1435044531_thumb.jpg

Odesláno

tak čo chlapi, dávame návrhy...? ;) začnem stredou, teda 1.7.

Odesláno

tiež som skôr za stredu a 18:00 je v pohode... ale je mi to jedno aj deň aj čas

Odesláno

toto no že ak uvidíte tak kričte :D Budem sa robiť, že zývam 30 metrov... :D Resp. toľko skvostov po kope uvidím od Mäsiarskej asi :notworthy: Inak súhlasím s časom.. :)

Odesláno

ja súhlasím, aspoň vás ľahšie sponám... :D hlavne nech je pekne aby sa dalo sedieť vonku. Jeden známi mi tam robí takže viem aj rezerovať nejaký ten stôl ak by trebalo...

Odesláno

tak to je už detail no, mne jedno, na cigaretku si už toľko výjdem von no :) takže sme dohodnutí, Streda - 1.7. o 18:00 Golem...?

Odesláno

Tak tak...navrhujem toto...streda 1.7. 2015 Golem na Dominikánskom...má byť teplo a slnečno tak to dajme na 17,00 - to by okolo nás ešte mohli chodiť minisukne...na každého uvážení je čo si prinesie - ja to beriem ako chronopivopokec - takže jedny na ruke a to je všetko... a našiel som doma dva Watch magazíny a jeden Watch it ! staršieho dáta, takže prinesiem...niekomu sa možno bude hodiť na čítanie k vode...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...