Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To je dobre, ked bude prsat potapky sa budu pozerat vonku a oblekovky v saloniku :D

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravíčko páni! ;) Vrátil som sa po pár mesiacoch z UK, tak pozerám čo tu je nové za ten čas a veru že je toho dosť.. :D ako v celom chrmg... Čiže kedy to bolo naposledy stretko, resp. kedy asi tak približne by ste chceli ďalšie...? ;)

Odesláno

Naposledy bolo 16. Juna.

Momentalne bude dovolenkova sezona tak neviem aka je mozna ucast. Ja ak tak zmiznem na nejaky lastminute.

Odesláno

jasné, v pohodeee... ;) máte nejaké novinky aspoň za ten čas, či sa nechám prekvapiť na najbližšom stretku? :P

Odesláno

tak v stredu alebo štvrtok si ideme len tak sadnúť niekam s Enrikom a Andrejom, tak keby sa chcel niekto pridať budeme radi.. presnejšie neviem ani ja nič, no už ja alebo niekto tu dá vedieť do vtedy kedy presne a kde...

• po 4 týdnech...
Odesláno

No páni, blíži sa koniec Augusta, nerozmýšlali ste o nejakom posedení ešte pred začatím školského roka..? Nie že by to niekoho z nás zaujímalo, no predsa len tá masa ľudí všade, čas, panika... :D posledný Augustový týždeň napríklad niekedy, sám neviem kedy lebo nastupujem do novej práce a netuším ešte ako budem robiť...

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...