Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kupoval som cez ebay priamo zo singapuru (detaily ked tak cez spravu). dnes uz by som si radsej priplatil a kupil kusok drahsie niekde na SK alebo CZ so zarukou, napr. na azwatch boli dobre referencie... pre ten dobry pocit keby nieco :)

Ahoj. Trochu oživím vlákno jestli mohu... Rozhlížím se po nějakých hodinkách a tyto mne zaujaly. Nakoukl jsem na ebay a skutečně tam jsou velmi levně u jednoho prodejce ze Singapuru - 2800,-CZK (102?), kdežto tady se prodávají průměrně za 4500,- (nejlevněji za 3900,-). Rád bych se zeptal, jak jste (byl) s hodinkama spokojený. A jestli se člověk má obávat nákupu z takto relativně levného zdroje, nebo ten risk za to stojí...

Odesláno

Riziko mas vzdy. Tito azijci co to predavaju okolo stovky eciek to kupuju vo velkom bez obalu a papierov priamo od vyroby (K verzie singapur ci malajzia). Ja som ich kupil za 96eur, prisli len tak pohodene v nejakej papierovej krabici bez nicoho. Ani colnica ich nezadrzala. Idu spolahlivo, natah funguje, vydrz dobra, len v nich trocha viac hrka rotor. Na funkcnost to zjavne nema vplyv, no akosi mi to vadilo, tak ich nosim pomenej. Velke hodinky mam pilotky od Steinhartu a male quartzky SBCA001 tiez od seika (vid podpis), tie som si velmi oblubil...

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Měl bych coby nováček dotaz. Na fotkách od Zeluse jsou ty Seika bez označení Made in Japan. Našel jsem fotky, kde to označení mezi 8-7-6 je.

Je v to nějaký rozdíl? Na netu jsou k nalezení obě možnosti. S tím, že mám pocit, pokud je to ze Singapuru, tak to označení není, pokud je to ofiko prodejců tak tam Made in Japan je.

Chci si je totiž taky pořídit, tak by mě to zajímalo. 

Díky za vysvětlení.

http://img.lds.net.ua/images/2011/05/25/201105251021167.jpg

Upraveno uživatelem Player
  • po měsících...
Odesláno

Jaké máte teda zkušenosti po delší době používání? Pořád v pohodě? Silně jsem nad nimi začal uvažovat i když mám dost malé zápěstí. Ale tak možná by mohly posloužit mému otci :) Lumi pořád svítí? Přesnost je dobrá? Dá se s nimi v pohodě plavat a nějak i potápět? Díky!

Odesláno

Jaké máte teda zkušenosti po delší době používání? Pořád v pohodě? Silně jsem nad nimi začal uvažovat i když mám dost malé zápěstí. Ale tak možná by mohly posloužit mému otci :) Lumi pořád svítí? Přesnost je dobrá? Dá se s nimi v pohodě plavat a nějak i potápět? Díky!

Ja mám SNZG13, čo je verzia s kovovým ťahom od marca. Som s nimi veľmi spokojný, dizajnovo veľmi podarené, presnosť +8 sekúnd za deň, lumi ako Seiko - výborná. Pri 100m vodotesnosti by ti mali cca do 8 metrovej hĺbky vydržať, aspoň teda podľa internetu, ja som neskúšal osobne ale umývanie vždy prežili :D

Čo sa týka zápästia, nemusíš sa báť, ja mám priemer 15cm a krasne sedia, sú pohodlné. Pridávam foto na porovnanie, ďalšie nájdeš v mojej téme :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85090-seiko-snzg13k1/?hl=snzg

A BTW údajne sa už nevyrábajú, tak neváhaj, aby ti dajaké ostali :P vrelo odporúčam.

post-38073-0-66303900-1439408593_thumb.jpg

Odesláno

....A BTW údajne sa už nevyrábajú, tak neváhaj, aby ti dajaké ostali :P vrelo odporúčam.

Proč by Seiko mělo přestat vyrábět jeden ze svých nejprodávanějších low-end modelů? Jsou běžně k dostání v ceně kolem 110 dolarů.

Odesláno

Proč by Seiko mělo přestat vyrábět jeden ze svých nejprodávanějších low-end modelů? Jsou běžně k dostání v ceně kolem 110 dolarů.

Údajne už končia, že sa dopredávajú len. Tu som to čítal na fóre od viacerých starších členov. Je pravda, že napríklad tá moja SNZG13 verzia už vo viacerých azíjských shopoch chýba. A keď sa pozerám na nové modely pätiek, tak niektoré by som aj vedel rozoznať ako nástupcov SNZG, napríklad SRP563, SRP513. Ale dúfam, že to nie je pravda, že ešte budú dajaký ten rôčik :)

Odesláno (upraveno)

SNZG15 vsetko v pohode ale strojcek po 2.5roku obrovske sklamanie:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85768-problem-so-strojcekom-7s36c/

Asi smola na kus, casto som cital o bezproblemovej prevadzke aj vyse 10rokov neservisovanych kuskov...

Upraveno uživatelem Ivanhoe34

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...