Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, rozhodl jsem si koupit nové "závaží" na ruku a nerad bych se unáhlil, proto jsem zabrousil na toto fórum. Budu rád, když se vyjádříte, poradíte, podělíte se o své zkušenosti, doporučíte.

Zadání:

- cena do cca 12000 Kč!

- chronograf

- větší model (mám větší ruku)

- min 100m WR

- pásek z kovu

Zatím mám v hledáčku Tissot T067.417.11.031.00

Posted Image

Díky za jakýkoliv Váš věcný názor.

Odesláno

Já bych mrknul na Victorinox a Hamilton. Jo a taky tady myslim onehdá někdo prodával Maurice Lacroix, chrono, ty byly parádní.. Možná trochu dražší, nevim.

Odesláno

No, to odečítání času... Bohužel jsem je prozatím na živo neviděl, tak mám lehce obavy, ale uvidí se...:-( Jinak se přiznám, že jsem vybíral hlavně podle designu. Navíc mám prostě rád mohutnější a hlavně barevně decentní modely...:-(

Odesláno

Tak SEIKO celkem obstojné, hlavně je to styl, jaký mám rád. Jen se případně poohlédnou po prodejci v ČR. Ale nejsem si jist značkou, tak nějak žiji v domnění (možná špatném), že TISSOT je značka...:-)

Jinak mne celkem ještě zaujal tenhle model: C7 Rapide Chrono - Steel Bracelet

Posted Image

Odesláno

Značku Seiko bych nezatracoval. Poměr výkon / cena je u Seika naprosto perfektní. Zde na fóru je to velmi oblíbená značka a snad každý, kdo hodinky této značky vlastní, je velmi chválí. Já osobně bych šel raději do seika, než do Tissotů. Mimochodem, ty C7 od ChW se mi líbí.

Odesláno (upraveno)

Prodejce v ČR neřeš. Prostě je objednej přímo od výrobce. Je to v rámci EU. No a servis.... to zvládne šikovný hodinář v ČR.

edit: teď navíc koukám, že uvnitř je nějaká ETA. Se servisem by tedy neměl být žádný problém.

Upraveno uživatelem onney
Odesláno

Měl jsem přímo tento model, velice přesné, super zpracování, jako třešnička na dortu výborné lumi tritium a máš je tady z Čech.:smile_anim:

Hmm, ty Traser nejdou špatný. Má nějaké zkušenosti s touto značkou...?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Divím se, že tak zapadl Victorinox, který vyrábí celou řadu velmi pěkný chronographů. Malý příklad za všechny.

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno

Jo, také by mě zajímalo, co vás táhne k poločínskému Christopher Wardovi, tedy kromě ceny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...