Onisan Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 Gilius napsal: tak tohle si taky myslím.....když mám na ruce něco většího,nevím teda,jak to dělám,ale permanentně s tím o něco bouchám.....možná nešikovnost..... Zvyk... v okamžiku kdy je budeš týden nosit nebudeš chtít jinak...
Gilius Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 To nevím....zkoušel jsem....těch 38-40 mm mi vyhovuje.
Gorg Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Onion napsal: Zvyk... v okamžiku kdy je budeš týden nosit nebudeš chtít jinak... Dovolím si naprosto souhlasit
cigi Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 (upraveno) není to zvyk, nedávno jsem se viděl v zrcadle s 40mm lineama na ruce a musel jsem se sám sobě smát Úplně mi přeběhl mráz po zádech, že tak směšně velký na mě budou vypadat diplomaty ! Ty chci nosit na příležitosti, kdy není lhostejný, jak před okolím vypadám. Je pravda, že jak jsou ty liney navíc ještě bílo stříbrno lesklý, tak vypadají óbr. Ach ta cena ....... ale tady se to musí respektovat, když je originál replika od legendárního laca levnější, než by byla prim variace Tak pojďme zmenšovat ! Stejně po tom babaq už volá. RRRRajdery. Upraveno 7. června 2008 uživatelem cigi
Gorg Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 cigi napsal: není to zvyk, nedávno jsem se viděl v zrcadle s 40mm lineama na ruce a musel jsem se sám sobě smát Úplně mi přeběhl mráz po zádech, že tak směšně velký na mě budou vypadat diplomaty ! Ty chci nosit na příležitosti, kdy není lhostejný, jak před okolím vypadám. Je pravda, že jak jsou ty liney navíc ještě bílo stříbrno lesklý, tak vypadají óbr. Ach ta cena ....... ale tady se to musí respektovat, když je originál replika od legendárního laca levnější, než by byla prim variace Tak pojďme zmenšovat ! Stejně po tom babaq už volá. RRRRajdery. Dovolím si naprosto nesouhlasit Souhlasil bych jen v případě, že jsi opravdu menší a drobnější postavy. Pak to může vypadat skutečně komicky.
Andreas.ks Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 (upraveno) Ony však ty pocity z hodinek dělají své... Teď mám třeba na ruce hranaté kvarcové chrono od Laca... Rozměry má cca 40 x 45mm a byť od začátku více lidí tvrdilo, že jsou v pořádku, dlouho jsem měl (a občas mám ještě i teď) pocit, že jsou na mé hubené ruce (což je na mémtéměř dvoumetrovém a téměř metrákovém tělě žel jediná hubená část) příliš velké... Upraveno 7. června 2008 uživatelem Andreas.ks
Gorg Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Andreas.ks napsal: Ony však ty pocity z hodinek dělají své... Teď mám třeba na ruce hranaté kvarcové chrono od Laca... Rozměry má cca 40 x 45mm a byť od začátku více lidí tvrdilo, že jsou v pořádku, dlouho jsem měl (a občas mám ještě i teď) pocit, že jsou na mé hubené ruce (což je na mémtéměř dvoumetrovém a téměř metrákovém tělě žel jediná hubená část) příliš velké... Jen tak ze zajímavosti a pokud se ti bude chtít Andreasi... Jaký máš obvod zápěstí?
Andreas.ks Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 (upraveno) Bez pár milimetrů 17 čísel... Foto někde v kvarcové sekci... Ideální jsou pro mě hodinky kolem 38mm - viz někde tady... Upraveno 7. června 2008 uživatelem Andreas.ks
Onisan Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 (upraveno) cigi napsal: není to zvyk, nedávno jsem se viděl v zrcadle s 40mm lineama na ruce a musel jsem se sám sobě smát Úplně mi přeběhl mráz po zádech, že tak směšně velký na mě budou vypadat diplomaty ! Ty chci nosit na příležitosti, kdy není lhostejný, jak před okolím vypadám. Je pravda, že jak jsou ty liney navíc ještě bílo stříbrno lesklý, tak vypadají óbr. Ach ta cena ....... ale tady se to musí respektovat, když je originál replika od legendárního laca levnější, než by byla prim variace Tak pojďme zmenšovat ! Stejně po tom babaq už volá. RRRRajdery. Hele cigi, prostě v době kdy i discotékové kundičky mají na sobě módní hodinky v rozměrech původních B-Uhren se cokoliv kolem 45mm nemůže jevit okolí směšné... mně se za moje 47 zatím teda nikdo nesmál... a pokud si vzpomeneš, tak ten maličký chcípáček na srazu u Florence jsem byl já Navíc prim dělá všechno buď se širokou lunetou a nebo s okrajem tlustým jako jitrnice a tak ty hodinky vždy vypadají menší než hodinky se stejným diametrem a tenkým okrajem pouzdra... S tou cenou je problem, už na začátku stojí Igen 45 mm 66 tisíc. Nedokážu si představit, kam to poskočí už jen přetiskem ciferníku a komplikací BigDate... a když BigDate tak bych chtěl BigDate a neto co jsem pod tím názve u Prim viděl... Jediné "navigační/pilotky" s BigDate dělá Glashutte.. jejich cena u u Bechyněho 180 000. Kalibr má neuvěřitelně vymyzlenej, je to Glashutte a jinde se dají sehnat až o 50 tisíc laciněji. Prim stojí na potravinovém žebříčku mnohem níž než Glashutte, strojek nebude takový, udělá ty hodinky do 70? I u toho se mi za Primky už budou kroutit fusekla na nohách.. a to podotýkám, že mám solitérek, mám ho rád a byl všechno jen ne laciný.... Upraveno 7. června 2008 uživatelem Onion
Gorg Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 (upraveno) Andreas.ks napsal: Bez pár milimetrů 17 čísel... Foto někde v kvarcové sekci... Ideální jsou pro mě hodinky kolem 38mm - viz někde tady... Uff, tak to bych přece jen radši 47 nechal...no jako poslední variantu. Ale 44 musí být v poho. Myslím, že B-Uhr by menší než 44 vypadaly poněkuď nevěrohodně. EDIT: Uff, moje omluva...to je tak, když se od leteckých skáče k Orlíkům Upraveno 7. června 2008 uživatelem Gorg
Gorg Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Onion napsal: Hele cigi, prostě v době kdy i discotékové kundičky mají na sobě módní hodinky v rozměrech původních B-Uhren se cokoliv kolem 45mm nemůže jevit okolí směšné... mně se za moje 47 zatím teda nikdo nesmál... a pokud si vzpomeneš, tak ten maličký chcípáček na srazu u Florence jsem byl já Navíc prim dělá všechno buď se širokou lunetou a nebo s okrajem tlustým jako jitrnice a tak ty hodinky vždy vypadají menší než hodinky se stejným diametrem a tenkým okrajem pouzdra... S tou cenou je problem, už na začátku stojí Igen 45 mm 66 tisíc. Nedokážu si představit, kam to poskočí už jen přetiskem ciferníku a komplikací BigDate... a když BigDate tak bych chtěl BigDate a neto co jsem pod tím názve u Prim viděl... Jediné "navigační/pilotky" s BigDate dělá Glashutte.. jejich cena u u Bechyněho 180 000. Kalibr má neuvěřitelně vymyzlenej, je to Glashutte a jinde se dají sehnat až o 50 tisíc laciněji. Prim stojí na potravinovém žebříčku mnohem níž než Glashutte, strojek nebude takový, udělá ty hodinky do 70? I u toho se mi za Primky už budou kroutit fusekla na nohách.. a to podotýkám, že mám solitérek, mám ho rád a byl všechno jen ne laciný.... To jsem psal já? Uff ne, opět Onion...začíná se mi to plést... Takže mi už zbývá se tak maximálně pod tohle podepsat....Budiž... Gorg Myslím Onione, že máme společnou notu
Gilius Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 ono je to asi o zvyku a o vkusu...mám okolo zápěstí asi 19 cm......a 38-40 mm hodinky mi přijdou prostě akorát.Větší bych,pravděpodobně,brzy zničil......
Onisan Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 (upraveno) Gilius napsal: ono je to asi o zvyku a o vkusu...mám okolo zápěstí asi 19 cm......a 38-40 mm hodinky mi přijdou prostě akorát.Větší bych,pravděpodobně,brzy zničil...... nosíš hodinky malý jako nosí moje holka Upraveno 7. června 2008 uživatelem Onion
Gilius Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 a vůbec mi to nevadí...... ...na velikosti přece nezáleží......
Onisan Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 hlavně aby si to myslela i tvoje stará
Gilius Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Onion napsal: hlavně aby si to myslela i tvoje stará Tak ta má hodinky u ....sedinky...... teda...bavíme-li se pořád o hodinkách?????
Onisan Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Navíc proč vymýšlet letecký hdinky, když jedny letecký hodinky(a jediný) Prim měl a má... Na tehdejší doby byly relativně větší, dnes by také měly být relativně větší... alespoň kolem 45 Prostě si myslím, proč dělat ze sportů Igen letecký hodinky když nemají nějakou legendu a pod. když letecký hodinky jsou Orlíky.. Tigery nějak neberu... nevím proč, ale spíš mi sedí k těm Sport II. ...
Gilius Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Onion napsal: když letecký hodinky jsou Orlíky.. Orlíky jsou letecké????Bych řekl,že letecké jsou letecké.......o Orlících jsem jako o leteckých nikdy nepřemýšlel a ani jsem si nevšiml,že by je někdo do téhle kategori řadil(ale možná jen blbě koukám).
Onisan Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 (upraveno) No tak dobře, byly pro speciální jednotky, mají namísto 12tky trojůhelník a dvě tečky... prostě znaky toho co dnes označujeme za "pilotky" ... Ono veškeré tohle označení pokulhává, doporučuji přečíst debaty o Navigačních hodinkách alias B-Uhren alias Pilotních hodinkách... etc. etc. Upraveno 8. června 2008 uživatelem Onion
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se