tommm Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2006 Vi nekdo jak se daji platit hodiny pres PayPal kartou Visa electro od Cesky sporitelny; dostala jsem se az k nabidce karet, ale byla tam jen klasicka VISA? dik g.
r4d3k Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2006 Ja elektronku od ČS na PayPal rozchodil...bohužel už si nepamatuju jakej byl postup.
tm.watch Odesláno 9. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2006 Me se to bohuzel se stejnou kartou nepovedlo - http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1237&p=3 Pokud budes uspesny, let me know .
r4d3k Odesláno 9. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2006 je to cca 2 měsíce zpátky, ale myslím, že jsem tam vybral to VISA, nehledal jsem elektron. Zadal jsem číslo karty a pak to číslo z toho podpisového proušku a vše proběhlo OK. Strhli si to ojro a půl nebo kolik a tedy by to chodit mělo.
r4d3k Odesláno 9. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2006 Jěště, např. jinou zkušenost mám třeba s 21 jewels, kde přímo VISA elketor v nabídce je, ale když jsem jí chtěl rozchodit tak na World Pay, který používají je napsáno, že elktronka pouze z Británie a pro platbu v librách
Sander Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 PayPal neodlišuje mezi kartami Visa a Visa elektron, defacto při on-line autorizaci není mezi těmito kartami žádný rozdíl. Problém může být, že ČS nastavuje pro vydávané platební karty limit pro transakce na internetu na 0 CZK a PayPal do této skupiny transakcí určitě patří. Takže stačí zajít na pobočku a zvýšit si limit na požadovanou hodnotu.
tm.watch Odesláno 24. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2006 Tak toto bohuzel u CS nestaci - viz. me drivejsi prispevky. Nechce se mi to znova psat, vyse je odkaz, ale i po zadani limitu na pobocce CS na platby kartou po internetu - v mem pripade 15 tis. se aktivace zadrhla na strzeni 1,5 euro. Sporka to proste neposlala s oduvodnenim, ze ceka jeste na nejake potvrzeni od PP. Tim padem nemam ctyr-mistny kod nutny k dokonceni aktivace. A na co vlastne od PP ceka mi vysvetlit tak abych to mohlPP popsat nedokazali.
Pavel34 Odesláno 24. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2006 Vi nekdo jak se daji platit hodiny pres PayPal kartou Visa electro od Cesky sporitelny; dostala jsem se az k nabidce karet, ale byla tam jen klasicka VISA? dik g. Ja mám u spořitelny embosovanou Visu a do Paypalu jsem ji zařadil zcela hladce, bez problémů, nikam se chodit nemusí. Myslím si, že lze do PayPalu zařadit všechny platební karty, u kterých banka umožňuje zahraniční platby přes internet (tj. nezakazuje je). Zařadil jsem si do PayPalu i neembosovanou kartu mastercard jen pro internet u GE Money a při srovnání můžu říct, že u spořky to funguje lépe (v aplikaci Servis24 vidím transakci ihned v nezaúčtovaných transkacích, u GE to vidím v aplikaci Genius až po několika dnech. Navíc v GE to furt vyhodnocují jako podezřelé transakce a telefonují mi, jsou tam nějaké limity na počet transakcí denně, výši částky.. Ale oboje používám. V podstatě už nechci požívat pro úhradu na internetu přímo zadání čísla platební karty, jednoznačně preferuju PayPal, je to bezpečnější (příjemce se nedozví číslo tvojí karty) , levnější (1 Kč za transakci, nebo zcela zdrama, už nevím) a rychlejší (příjemce se dozví o příchodu platby na svůj PayPal účet ihned). Kdo s tím začínáte, připravte se, že vyřízení trvá několik dní (než po stržení zkušební částky na svém výpise z banky /i elektronickém/ budete mít kód, který musíte vyplnit na stránce PayPalu). Každopádně doporučuji, abyste neplatili jako první věc hodinky, zkuste si třeba na Ebay v buy-it-now koupit třeba pohlednici za 1 dolar, vyzkoušíte si všechno bez rizika ztráty peněz a bez nervozity, pak už budete vědět, jak vše funguje. Pavel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se