blam Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Zdravím, mám prosím dotaz ohledně mých Tissotů PRC200. Jsou zakoupeny z kamenného obchodu u nás. Přímo z www.hodinky-damske-panske.cz. Po bližším zkoumání jsem si všiml, že sekundová rafička od 30s. do 60s. jde mezi nevím jak se to správně jmenuje. Více na foto. Je možno ověřit popř. někde pravost hodinek? Moc děkuji. Mikos
Dantechno Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 myslim , ze jsou prave. Tebou zminovana vlastnost - netrefovani sekundove rucky primo na hodinky se u quartzovych strojku objevuje casto. Vetsinou to byva jenom v nejakem rozmezi.....
blam Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Celkem mě to překvapilo u švýcarských hodinek. Můžu popř dát více fotek pro ověření pravosti. myslim , ze jsou prave. Tebou zminovana vlastnost - netrefovani sekundove rucky primo na hodinky se u quartzovych strojku objevuje casto. Vetsinou to byva jenom v nejakem rozmezi.....
gougy Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Celkem mě to překvapilo u švýcarských hodinek. Můžu popř dát více fotek pro ověření pravosti. Překvapovat ani znepokojovat Tě to nemusí, viz třeba tady a ještě v několika vláknech na fóru. Každopádně aktuálně nejlepší quartz strojky dělají Japonci, takže s těma švýcarama to taky nebude tak horký
blam Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Je to škoda. Málo peněz zrovna nestály. Příště budu muset tedy lépe vybírat. Bohužel zrovna PRC 200 jsou masovky a podle toho to asi tak vypadá. Jinak jsem spokojený. Překvapovat ani znepokojovat Tě to nemusí, viz třeba tady a ještě v několika vláknech na fóru. Každopádně aktuálně nejlepší quartz strojky dělají Japonci, takže s těma švýcarama to taky nebude tak horký
Cyber Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Žádný strachy, je to jen nepřesně usazená vteřinovka.
Dantechno Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Žádný strachy, je to jen nepřesně usazená vteřinovka. Tentokrat asi ne , dela mu to jen v casti obehu....
pavča Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Zkusil jsem fotku několikanásobně zvětšit a když se proloží přímka osou sekundové ručky, tak to vypadá na nerovnoměrné dělení sekundové stupnice, ono by to chtělo fotku sekundové stupnice nekrytou hodinovou ručkou. Zkus si to hodně zvětšit a uvidíš v čem je chyba, ještě může být osa sekudnové ručky mimo osu sekundové stupnice, ale z těch fotek na to není moc vidět.
pavča Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Je to úplně jasné, osa sekundové ručky není v ose sekundové stupnice, takže jde o nepřesné uložení ciferníku vůči strojku nebo o nepřesně vyrobený ciferník.
blam Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Je to nějak na závadu? Popř. na reklamaci. Zdá se mi, že na funkci to nemá vliv. Je to úplně jasné, osa sekundové ručky není v ose sekundové stupnice, takže jde o nepřesné uložení ciferníku vůči strojku nebo o nepřesně vyrobený ciferník.
pavča Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Na funkci to vliv nemá, je to jen kosmetický "problém". Na reklamaci by to asi nebylo.
EpsteinBarr Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Tieto hodinky mam doma...takmer 4 roky. Sice posledne mozno tri su len v krabicke na hodinky, ale priznam sa, ze toto som nikdy v zivote neskumal. Ohladom funkcie obavy mat urcite nemusis. Teraz na ne pozeram pod stolnou lampou a mam pocit, ze to robi tiez, skusim pri lepsom svetle nejake makro pre zaujimavost. Inak, hodinky idu neskutocne presne, odchylku by som ratal mozno na obdobie roka... Do not worry!
blam Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Výborný. Moc díky. Já jsem s nimi velmi spokojen. Nosím je teda na lepší, protože vždy se nehodí. Vybírám ještě nějakou alternativu na denní nošení do cca 3000kč. Můj odkaz
blam Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Napsal jsem dotaz prodejci ohledně tohoto problému. Dnes jsem dostal odpověď, že mám zaslat hodinky na reklamaci. Příští týden mám cestu do Jihlavy takže je tam odvezu. Jsem zvědavý jestli půjde nepřesnost opravit.
lukassko2 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Zdravím, mám prosím dotaz ohledně mých Tissotů PRC200. Jsou zakoupeny z kamenného obchodu u nás. Přímo z www.hodinky-damske-panske.cz. Po bližším zkoumání jsem si všiml, že sekundová rafička od 30s. do 60s. jde mezi nevím jak se to správně jmenuje. Více na foto. Je možno ověřit popř. někde pravost hodinek? Moc děkuji. Mikos Možeš byt v pohode, hodinky sú originál. Mám presne ten istý model TISSOT PRC200 a tiež ten istý problém. (Pozri foto)...Niekde na tomto fóre som čítal, že sa to jednému manikovi upravilo potom, čo dal vymeniť do servisu baterku...tak neviem no
blam Odesláno 17. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 zajímavé s tou baterkou. Uvidíme jak se k tomu prodejce postaví. Nejspíš už se s tím taky setkali.
lukassko2 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Je to taká blbosť, ale tiež ma to štve..ale inak som s nimi spokojný,mám ich už dva roky a baterku som zatial nemenil.Minule som skúšal odchýlku a za mesiac je to asi 1 s..takže u mňa super. Potom napíš čo ti nato povedal predajca
blam Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Určitě. Je to jen kosmetika, ale zamrzi to. Od svicarek bych čekal lepší práci. Já jsem také spokojen. Přesnost bych také změřil jen nevím jak se to dělá. :-) nejsem v tomto nijak zběhlý.
blam Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Určitě. Je to jen kosmetika, ale zamrzi to. Od svicarek bych čekal lepší práci. Já jsem také spokojen. Přesnost bych také změřil jen nevím jak se to dělá. :-) nejsem v tomto nijak zběhlý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se