Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ježiš já to ani radši nečet celý, tak kdyby už ti to náhodou někdo vysvětlil tak se nezlob....... Hned z první stránky mi bylo jasný, že tu zas radí lidi, který takový hodinky viděli tak na obrázku, přesně jako radili před pár lety mě, když jsem se tu na něco zeptal, nakonec jsem si to taky musel vyřešit sám.

-Samozřejmně, že ti zamítli reklamaci, co by si taky chtěl reklamovat a můžeš bejt jedině rád. Akorát se v tom nikdo zbytečně nehrabal, stejně by nic neopravil, tak leda naopak. Něco jsem zahlíd o špatně položenym ciferníku, no co to je za kydy :suicide_anim:.

-To co se ti děje v hodinkách je naprosto běžná věc, nebo spíš tuto vlastnost mají veškeré quartzové hodinky, jedná se o vůly v soukolý, výrobci se snaží toto samozřejmě různě opticky eliminovat, ale nikdy to není 100%. Jinak to prostě vyrobit nejde.

-Pokud si chtěl hodinky, který skoro 100% kopírují sekundové prvky, měl sis koupit automaty v lepším případě Švícarské, pokud si chtěl digitálky (quartz), měl sis koupit hodinky Japonské, Citizen / Seiko příkladně. Bohužel ty sis koupil laciný Švícary s quartzem, takže je samozřejmě s tímto počítat.

Z osobní zkušenosti mám Tissot PRC 200 Automatic kde ručičky kopírují sekundy naprosto luxusně, navíc mají plynulý pohyb, takže i kdyby v reálu nekopírovaly, nešlo by to pouhým okem poznat. Dále vlastním Citizen Eco-Drive Marinaut, ani jedna ručička ze 3 přesně nedosedá na sekundy. Stopková kopíruje skoro přesně, výrazně horší už to je se sekundovkou, hodinová stopková je cca o desetinu mm také křivě - v životě by mě nenapadlo toto reklamovat. Ručičky ukazující čas jsou vyladěny 100%. - Věřím, že jsi z toho rozhozený, protože když jsem v hodinářství viděl tytéž co máš ty, tak jsem nevěřil vlastním očím, jak ty sekndovky ukazují uplně mimózně.

Odesláno

AlesH: Z ceho soudis , ze jsme takovy hodinky videli leda na obrazku....? Hodinek s quartzovym strojkem jsem mel celou radu. A hned na prvni strance mas minimalne jednoho vlastnika totoznych hodinek. Tak mi prosim te vysvetli podle ceho jsi tohle usoudil chytroline. Jo, a asi mi doslo proc sis musel svuj dotaz pred lety zodpovedet sam.

Odesláno

Tak takovou reakci jsem čekal, když jsem to napsal tak jak jsem to napsal, to je logické.

Nicméně, toto měl už dávno napsat autor tématu. Jde sem pro radu, čeká, že mu někdo poradí. Na konec zbytečně musí odesílat své vysněné nové hodinky na reklamaci, protože lidi co už měli hromady quartzek mu moc neporadili......... No já bych byl teda výrazně naštvaný, ale zas na druhou stranu, proč se taky nezeptá odborníků a nebo se nezajde podívat do hodinářství kde například vedou tuto značku, kde by záhy zjistil, že to je normální.

Odesláno

Ty jsi natvrdlej nebo co ? Tvrdis , ze jsi cetl pouze prvni stranu .... KDE NA PRVNI STRANE CTES , ZE HO NEKDO POSILA S TIMTO PROBLEMEM DO SERVISU? Jedine Cyber se zminil o spatne nasazenych ruckach coz jsem negoval. Jenom se tady bijes do prsou. Nikdo netvrdi , ze jsme tady odbornici - proste mame radi hodinky a nejaky si i kupujeme. Jestli te jeste neprebolelo ze ti onehdy nikdo neporadil je to tvuj problem. Nazdar.

Odesláno

Hele, já jsem se sem nepřišel dohadovat jako malý dítě. Přišel jsem se po pár letech na něco podívat a omrknout nějaký příspěvky. Hned u prvního mě akorát zarazilo, že místo rady, lidi vymejšlej kraviny. Já kdybych něco nevěděl tak se do toho radši nemontuju vůbec, poněvadž bych nerad někomu uškodil.

Takže jsem mu napsal jak to je, protože jsem se s tím už několikrát setkal a k tomu jsem jen dopsal, že by bylo výhodnější, místo vymejšlení kravin opravdu radit. Nevšiml jsem si toho, že by autor přišel pokecat o tom jak má křivě ručičky, ale co s tim má dělat -to bude asi tak vcelku vše k tomuto případu. Tak tu nevyskakuj jak skřítek z krabičky, protože to je zbytečný. Nedivim se, že máš 6 tisíc příspěvků, když komentuješ každou kravinu, navíc s pocitem, že máš pravdu.

Odesláno (upraveno)

Hele, já jsem se sem nepřišel dohadovat jako malý dítě. Přišel jsem se po pár letech na něco podívat a omrknout nějaký příspěvky. Hned u prvního mě akorát zarazilo, že místo rady, lidi vymejšlej kraviny. Já kdybych něco nevěděl tak se do toho radši nemontuju vůbec, poněvadž bych nerad někomu uškodil.

Takže jsem mu napsal jak to je, protože jsem se s tím už několikrát setkal a k tomu jsem jen dopsal, že by bylo výhodnější, místo vymejšlení kravin opravdu radit. Nevšiml jsem si toho, že by autor přišel pokecat o tom jak má křivě ručičky, ale co s tim má dělat -to bude asi tak vcelku vše k tomuto případu. Tak tu nevyskakuj jak skřítek z krabičky, protože to je zbytečný. Nedivim se, že máš 6 tisíc příspěvků, když komentuješ každou kravinu, navíc s pocitem, že máš pravdu.

Tak to mas pravdu. Tyhle tvoje kraviny jsem nemusel komentovat. Furt tady blabolis dokola . Napis mi prosim jake kraviny mu kdo poradil a jakou naramnou radu jsi mu dal ty. Radsi si to vsechno precti jeste jednou a az potom se bij v prsa. A toho skritka jsi docela trefil.

Edit:

Zde tvoje rady:

- To ze se rucky u quartzu netrefuji na indexy je bezne To mu v tomto vlakne bylo sdeleno nejednou.

- Vule v soukoli. To neni zadna rada ale hezky jsi mu to vysvetlil , to jo.

- ze si mel radsi koupit svicary - automaty , ty se krasne trefujou na indexy. To je rada nad zlato , nema cenu to komentovat.

Pak jsi uvedl zkusenosti s automaty (ktere zakladatele vlakna nezajimaji), nasledne jsi z nej udelal blba ze by te v zivote nenapadlo tohle reklamovat.

Pak uz jenom lamentujes a nadavas.

Tak si dej studenou sprchu nebo skoc nahej do snehu. Zdravim te. Ahoj.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Asi tak. Už jsem odeslal mail do prodejny. Uvidíme jak se k tomu postaví a popř to budu řešit se zastoupením Tissotu u nás.

Čau Blam, no čo, jak to vypadá s PRC-kami? Vyriešil si to nejak?

Odesláno

Čau Blam, no čo, jak to vypadá s PRC-kami? Vyriešil si to nejak?

Ahoj, hodinky jsem ve středu poslal opět na prodejnu. Napsal pěkný dopis a zaslal i mail. Hodinky dostali a vše prý uvedou na do pořádku, veškeré moje výdaje samozřejmě uhradí. Posílal jsem to tedy se závadou velké odchylky a ještě jsem si všiml, že na pravém horním chronographu nesedí index ve vynulované poloze. Vše bylo v pořádku před první reklamací.

Myslím si, že teď bude oprava a náprava trvat chvíli déle. Budu určitě informovat. Doufám, že se to tu zatím mezi místními nezvrhne v bitku. :-D

Odesláno

Ahoj, hodinky jsem ve středu poslal opět na prodejnu. Napsal pěkný dopis a zaslal i mail. Hodinky dostali a vše prý uvedou na do pořádku, veškeré moje výdaje samozřejmě uhradí. Posílal jsem to tedy se závadou velké odchylky a ještě jsem si všiml, že na pravém horním chronographu nesedí index ve vynulované poloze. Vše bylo v pořádku před první reklamací.

Myslím si, že teď bude oprava a náprava trvat chvíli déle. Budu určitě informovat. Doufám, že se to tu zatím mezi místními nezvrhne v bitku. :-D

Heh kukám aj ja, že je tu nejak dusno. Inak to vynulovanie v chronografe si možeš urobiť aj sám. To sa dá urobiť keď dáš korunku do prvej polohy a tam sa to nastavuje. Jeden kamarát mal to isté, išiel na predajňu, chlapík zobral hodinky a za pár sekund to urobil.

Odesláno

Heh kukám aj ja, že je tu nejak dusno. Inak to vynulovanie v chronografe si možeš urobiť aj sám. To sa dá urobiť keď dáš korunku do prvej polohy a tam sa to nastavuje. Jeden kamarát mal to isté, išiel na predajňu, chlapík zobral hodinky a za pár sekund to urobil.

Aha tak to jsem netušil. Děkuji za radu. Velmi nápadité. Nenapadlo mě to hledat ani v návodu.

Odesláno

To by ani mňa nenapadlo, ale vedel som že korunka má tri polohy..treťou sa nastavoval čas,druhou datum a prvá sa zdalo že nerobí nič ale pak som videl u toho hodinára, že tým nastavoval nulovanie chronografu. Inak nevieš kolko asi vydrží baterka? PRC200 mám viac jak 2 roky,nejakú dobu boli určite aj na predajni a baterku som ešte nemenil,stále ide. Kamarát má PRC100 a on po roku a pol musel meniť, vraj to zistím tak, že sekundovka skočí až každú 4 sekundu.

Odesláno

Hodinky jsou zpě doma. Vyměněna baterie a vše uvedeno do původního stavu. Sekundová ručka z části kopíruje indexy. Přemýšlím, že je pošlu do světa a pořídim něco nového. Dnes snad vyjde koupě Seik SRP 043. Kdyby měl nějaký čtenář zájem muže se ozvat do SZ.

Odesláno

Baterie vydrží velice dlouho, u mých už jede přes 3 roky. Navíc ve třetí poloze korunky odpojíš napájení, takže když je nenosíš můžeš něco ušetřit. Já mám na ruce většinou automaty takže tak. Spotřeba pochopitelně vzrůstá s puštěným chronografem. Celkově jsou to fešné hodinky, škoda jen horší luminescence to je tak jediné co mi vadí.

Odesláno

Moja baterka drží tiež už asi 2 a pol roka. Ozaj neviete niekto, kolko asi stojí originál čierny kožený remienok na PRC200? Rozmýšlam že si ho kúpim a vymením kovový, nech mám zdanie že mám zase nové hodinkyPosted Image

Odesláno

Moja baterka drží tiež už asi 2 a pol roka. Ozaj neviete niekto, kolko asi stojí originál čierny kožený remienok na PRC200? Rozmýšlam že si ho kúpim a vymením kovový, nech mám zdanie že mám zase nové hodinkyPosted Image

Kožený řemen originální jsem také řešil

, ale jak jsem zjistil cenu tak mi to přeslo. Bylo to cca 2tis.kč. Nejdražší byla spona. Objednám si nakonec nějaký kožený z ebaye.

Odesláno

No jo, ona ta spona je taká dosť špecifická, ale na druhej strane je perfektná, lebo kožu nezničíš neustálim zapínanim. Ale 2 tis.KČ je dosť, to je asi 80 Eur ak sa nemýlim. Čakal som menej tak do 50Posted Image Včera keď som bol na obede, som videl na jednom týpkovi PRC 200 na koženom remienku a vyzerali sakra dobre.

Odesláno

Už jsem konečně u netu. Koukal jsem na emaily, které jsem obdržel ohledně řemenu. Ve www.deal-hodinářství.czb chtějí 2088kč za řemen se sponou a 928kč bez spony. Na webu minutkacz chtějí 2700kč se sponou. Já to zatím vyřeším nějakým klasickým koženým řemenem za pár stovek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...